<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Köves Benedek
Makro / Külgazdaság Ahol a portfoliómenedzserek szabad kezet kapnak
Csabai Károly | 2019. május 22. 06:03
A befektetési alapkezelői szakma is üdvözölné, ha a hazai lakosság körében egyre jobban elterjedne a hosszabb távú befektetési szemlélet, így ugyanis lehetővé válna olyan termékek értékesítése, amelyek a kockázatok jelentősebb emelkedése nélkül termelhetnének tisztes hozamot – véli Köves Benedek, a Privátbankár.hu Klasszis díjazásán a szakma által az „Év Alapkezelőjének” választott OTP Alapkezelő vezérigazgatója.
Befektetési alapok Mit csináltál húsz évvel ezelőtt? Az OTP-nél ez történt
Privátbankár.hu | 2016. április 27. 12:45
Akkor indult, amikor Bill Clinton elnök lett - húsz éves az ország egyik legnagyobb befektetési alapja, amely majdnem kétszeresen teljesítette túl ez idő alatt az inflációt. Az OTP új vegyes alapokat indít az óvatos kisbefektetőknek, ugyanakkor azt is hangsúlyozza, hogy óvatosan kell bánni a vegyes alapokkal, mert teljesítményük nagyon vegyes volt.
Befektetési alapok Hogyan lehet keresni az egészséges életen?
Gáspár András | 2014. április 10. 13:00
Továbbra is dől a pénz a hazai befektetési alapokba, a teljes vagyon negyedét az OTP Alapkezelőnél helyezték el az ügyfelek. Most az egészséges életmód növekvő népszerűségét használják ki a legújabb alappal.
Befektetési alapok Fordulat előtt állunk - mi lesz, ha eltűnik a reálhozam?
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 24. 16:29
A magyarok kedvelik a befektetési alapokat: nemzetközi összehasonlításban is magas a befalapok aránya a befektetéseink között. A kockázatot viszont egyáltalán nem kedveljük, bár alakul a fordulat, az alacsony banki kamatok kihozzák belőlünk az óvatos duhajt. A profik is kivárják, mi lesz a mostani katyvaszból a világban.
Befektetési alapok Váltás az OTP Alapkezelőnél: új vezér Hamecz helyett
Privátbankár.hu | 2013. június 3. 10:35
Hamecz István, az OTP Alapkezelő vezérigazgatója távozik posztjáról: a jövőben az igazgatóság elnökeként a társaság stratégiai irányítója lesz. Korábbi helyettese vette át helyét.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG