<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Mubarak
Makro / Külgazdaság Forrong a muszlim világ – kezdődnek a szociális zavargások?
Káncz Csaba | 2018. január 16. 08:45
Irán után Tunéziában és Szudánban is véres szociális zavargások törtek ki az elmúlt napokban. A szegénység, munkanélküliség, a rossz oktatás és a politikai elnyomás Egyiptom esetében is robbanóképes elegyet alkot, amely feszültséget egyelőre a muszlim többség a keresztény kisebbségen vezeti le. A népesség-robbanás több muszlim országhoz hasonlóan Egyiptomot is puskaporos hordóvá teszi.
Állampapír / Kötvény Az egyiptomiak is megjárták az IMF elhajtásával, most kilincselhetnek
Eidenpenz József | 2012. február 14. 14:25
Ebben az évben már 37 százalékkal emelkedett az egyiptomi tőzsde, elsősorban a sikeres választások miatt, ami a várakozások szerint stabilizálhatja az ország és az egész térség helyzetét. Közben az ország lázasan keresi az új finanszírozási forrásokat, új megállapodást készít elő az IMF-el, amellyel tavaly megszakadtak a tárgyalások, a Világbankkal, és kötvénykibocsátásról is tárgyal.
Részvény / Deviza / Áru Bezárták az egyiptomi tőzsdét
Privátbankár.hu | 2011. november 22. 16:07
Az egyiptomi értéktőzsdén felfüggesztették a kereskedést napközben, miután a börze indexe napi limittel esett a Kairóban negyedik napja tartó tüntetésekre. A kereskedést azután állították le, hogy a börze átfogó, EGX100 indexe 5,4 százalékkal zuhant, és ezzel közel két éve a legalacsonyabb szintjére került.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló