<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Oberbank
Pénzügyi szektor Ezt hogy gondolták? Több szabályt is megsértett a bank – ment a bírság
Privátbankár.hu | 2018. január 16. 09:49
Legycsapott az MNB az Oberbank fióktelepére.
Pénzügyi szektor Egy apró bank Magyarországról: minden nagyon szép, minden nagyon jó
Nagy László Nándor | 2015. május 27. 12:14
Nem érdekelnek a gazdaságkutatói vélemények, csak az ügyfeleinknek hiszek - márpedig szerintük javul a magyarországi beruházási környezet - mondta Franz Gasselsberger, az Oberbank elnök-vezérigazgatója. A pénzintézet kiváló költség/bevétel mutatója okán nem aggódik, hogy csökkenő marzsok mellett kellene nyereségesen hitelezni.
Pénzügyi szektor A nap képe: jé, ilyen is van? Itt új bankfiók nyílik!
Eidenpenz József | 2014. október 18. 16:40
Nem sűrűn nyílik manapság új bankfiók Magyarországon, viszont sokat zárnak be. Ennek fényében meglepő, hogy van pozitív példa is. De van benne logika.
Pénzügyi szektor Bátraké a szerencse? Egy osztrák bank Magyarországon akar terjeszkedni
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 20. 14:06
Az Oberbank tovább akar terjeszkedni Magyarországon - abban bíznak, hogy elég kicsik ahhoz, hogy ne tekintsék őket fenyegetőnek az országban. Korábban még 15 fiókból álló hálózatról álmodtak, most egy 12 fiókból álló hálózat tűnik reálisnak.
Pénzügyi szektor Van bank, amit nem a magyar bankadó sújt igazán
Nagy László Nándor | 2014. május 20. 10:24
A válság dacára évről-évre jobban teljesít az Oberbank, a magyarországi jó teljesítményhez az is hozzájárult, hogy a hazánkba későn érkező bank "mazsolázhat" az üzletek között. Ennek ellenére a profitabilitás további bővülésére felhőket fest a megemelt osztrák bankadó.
Pénzügyi szektor Meghökkentő: van bank, amelyik fióknyitást tervez Magyarországon
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 5. 07:52
Többnyire inkább a meglévő hálózat szűkítéséről, bankfiókok bezárásáról, leépítésről adunk hírt a bankszektorból, az öt éve Magyarországon működő osztrák Oberbank azonbantovábbi fiókok nyitását tervezi.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló