Puskás Stadion
Vállalat Összesen 50 munkás építette tavaly a Puskás Arénát
Privátbankár.hu | 2019. június 17. 13:11
Mármint papíron. Számtalan jel utal arra, hogy a megbízások jelentős részét szinte csak továbbpasszolják az alvállalkozóknak a közbeszerzések legnagyobb nyertesei.
Makro / Külgazdaság Ezek lesznek a témák a Parlamentben a jövő héten
Privátbankár.hu | 2012. június 10. 06:27
A második Orbán-kormány első két évéről tart vitanapot az Országgyűlés jövő heti háromnapos ülésén. A képviselők dönthetnek a további afganisztáni magyar katonai szerepvállalásról, a katasztrófavédelmi hozzájárulás eltörléséről, a Nemzeti Eszközkezelőről, a kéményseprő szolgáltatásról, valamint a Puskás-stadion rekonstrukciójáról.
Ingatlan Mégis lesz foci a Puskás-stadionban
Privátbankár.hu | 2012. április 13. 14:52
Egy ideig úgy tűnt, hogy a legendás csatárról egy olyan stadiont neveztek el, amiben hamarosan nem is lesz focipálya. Az illetékesek most úgy döntöttek: a labdarúgással együtt Puskás nevét is elköltöztetik a volt Népstadionból: az új, a tervek szerint 2016-ra elkészülő nemzeti labdarúgó-stadiont hívják majd így.
Ingatlan Nem lesz foci a megújuló Puskás Stadionban
Privátbankár.hu | 2012. április 12. 13:21
A kormány döntése értelmében a helyén marad a Puskás Ferenc Stadion, melynek rekonstrukciója 2016-ra készülhet el, s atlétikai létesítményként üzemel majd tovább.
Ingatlan Orbán 65 ezres stadionról álmodik - kell nekünk ekkora?
Privátbankár.hu | 2012. március 20. 13:32
A mai napon jelentette be Orbán Viktor, hogy a 60-65 ezer férőhelyes lesz az új Puskás Stadion, a komplexumot a mostani és a Papp László Sportaréna közé húzzák majd fel. Az építkezés megkezdéséről akár már jövő héten is szavazhat a Parlament - tudósít a Suzuki Kupa sorsolásáról az Index.
hírlevél
depositphotos