<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Stop-loss
Részvény / Deviza / Áru A befektetők rémálma: a profit-figyelmeztetés
Fellegi Tamás | 2017. február 9. 14:52
Van egy kialakult szokás a fejlettebb piacokon, különösen Amerikában: a tőzsdei cégek, ha úgy vélik, hogy kisebb lesz a profitjuk a várakozásoknál, vagy mint amit ők maguk előre jeleznek, figyelmeztetik, valójában megijesztik a részvényeseket. Ez igazán csak arra jó, hogy óriási veszteséget okozzanak, de úgy tűnik, legtöbbször azért vannak előjelek is.
Deviza / Áru Jogsértő lehet a svájci frank bukták behajtása
Privátbankár.hu | 2015. március 11. 16:25
A Tőzsdei Egyéni Befektetők Szövetsége (Tebész) közleményt adott ki a svájci frank ügyletek által keletkezett hiánnyal kapcsolatban.
Befalap Az ország, ahol tőzsdei befektetőnek lenni hülyeség - interjú Szabó Lászlóval
Eidenpenz József | 2012. december 3. 08:50
A technikai és a fundamentális elemzők között is vannak nagyon jók, de a józan paraszti ész talán még többet számít – vallja Szabó László, a Concorde Alapkezelő elnöke. A magyar piacon már csak nagyon nagy diszkonttal hajlandó részvényeket venni, mert a kisbefektetőket senki sem védi érdemben. Tíz döntésből kilencet globálisan hoznak, jó eredményekkel, mégis a világ legrosszabb piacán próbálják ezt eladni, de ezen változtatni készülnek.
Részvény / Deviza / Áru Szörnyű rossz befektetések 2.: Felelőtlen buxolás és bármi, amivel nagyon túlvállaltad magad
Eidenpenz József | 2012. szeptember 5. 07:08
Nem szakavatott kezekben a túl veszélyes befektetések sorában kiemelkedő helyet foglalnak el az úgynevezett tőkeáttételes formák, ahol az ügyfél megsokszorozhatja a vásárlóerejét, a nyerési esélyeit, de a veszteségeit is. Egész bankok és brókercégek is belebuknak néha.
Személyes pénzügyek Zuhan az OTP? – Forduljon orvoshoz!
Borbély Péter | 2012. június 8. 06:20
Eltőzsdézett vagyonok, álmatlan éjszakák, stressz, potenciazavar, kétségbeesés, kihűlő kapcsolatok az egyik oldalon; kitűnő stratégiával, vagy éppen szerencsével megnyert milliók, siker, elismertség a másikon. Érdemes-e kiszolgáltatni magunkat a kereskedés lázának? Milyen stratégiákkal, alapállással és technikával védhetjük ki az anyagi és pszichés veszteséget? És mit tehetünk akkor, ha minden összejött?
Deviza / Áru Nagyot erősödött a forint, 305 alatt is járt az euró (frissítve)
Privátbankár.hu | 2012. január 18. 09:25
Hirtelen és nagyot erősödött a forint reggel. A háttérben a Magyarországgal kapcsolatos aggodalmak enyhülése áll, miután Orbán Viktor egy német lapnak azt mondta, hogy módosítják a jegybanktörvényt, közben a piac egyre biztosabbra veszi a megegyezést a nemzetközi szervezetekkel. Enyhült az európai feszültség is az IMF tőkenövelése és a sikeres portugál kötvényaukció miatt.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG