Vendég
Ingatlan Kiadnád a fölösleges lakásod? Mutatjuk, mire figyelj!
Privátbankár.hu | 2017. július 24. 17:02
Az évek óta tartó ingatlan-bumm és az egyre felfele ívelő turizmus hatására egyre több tulajdonos szeretné kiadni lakását vagy szobáját jó pénzért. Szállást működtetni azonban nem hobbi: a gyakran teljes embert igénylő feladat rengeteg ráfordítással és költséggel járhat, így csak nagyfokú körültekintéssel érdemes hozzálátni. Röviden összeszedtük, mire kell figyelni, ha mégis belevágnánk.
Makro / Külgazdaság Mennyi munkája volt a londinereknek és a szobalányoknak?
Privátbankár.hu | 2014. október 24. 10:11
A szállodaszövetség szerint idén jó évet zárhatnak a magyarországi szállodák, a kedvező trend a belföldi fogalom növekedésével folytatódik. Milyen nyara volt a szállodásoknak? Mekkora volt a hotelek kihasználtsága? És miért jó még most is lemenni a Balatonra?
KKV Komoly változás jön júliusban: ettől fognak időben fizetni a cégek?
Privátbankár.hu | 2013. június 14. 06:15
Általában majd' egy hónapos késéssel fizetnek a cégek egymásnak. Ez az átlag, amitől van sokkal hosszabb is, így mire pénzéhez jutna a vállalkozás, már rég lehúzta a rolót. A késedelmes fizetést, és így a cégek bedőlését is visszaszorítaná az a törvénymódosítás, amely júliustól szigorúan szabja meg a határidőket és a szankciókat.
Utazás Nekünk a Balaton a Riviéra
Privátbankár.hu | 2013. május 16. 14:41
Kedvező szezonra számít a Balatontourist az általa működtetett 17 balatoni kempingben, ahol az előfoglalások és a beérkezett előlegek is több mint 18 százalékkal meghaladják a tavalyit.
Utazás Kinek jó a gyenge forint? Hát a külföldi turistáknak!
Privátbankár.hu | 2012. június 7. 09:02
A külföldi vendégeknek köszönhetően a vendégéjszakák számának élénkülése a forgalom több mint 80%-át kitevő szállodákban folytatódott, melyben a négycsillagos házak szerepe volt meghatározó. Az ötcsillagos szállodák forgalma az előző hónapok visszaesése után újból emelkedett. Összességében a kereskedelmi szálláshelyeken a szállásdíjbevétel 14%-kal nőtt.
Friss
hírlevél