Zobor Zsuzsanna
Befektetési alapok Végre valaki, aki jól jön ki a brókerbotrányból 
Eidenpenz József | 2015. április 14. 16:30
Naponta egymilliárd forint érkezik most a K&H-alapokba, ezért az alapkezelőnél bíznak benne, hogy a brókerbotrányból kifejezetten jól jönnek ki. A negatív reálkamattal fenyegető kamatkörnyezetben főleg a vegyes és abszolút hozamú alapokat ajánlják. Az olaj ára később 80 dollár körül stabilizálódhat, erre is alapot hoznak létre.
Befektetési alapok Jön, jön, jön a negatív reálkamat, a megtakarítók bukni fognak 
Eidenpenz József | 2014. október 28. 12:23
Az alacsony infláció jövőre emelkedni fog, a banki kamatok nem csak alacsonyak, de az inflációt sem érik majd el. Így a megtakarítások egy része veszíthet értékéből. A magyar gazdaság lassulhat, a részvényeink nem valami attraktívak, érdemes viszont külföldi részvényeket és devizaeszközöket venni – tartja a K&H Alapkezelő.
Befektetési alapok Egyre bátrabbak a magyarok, 100 milliárddal nőtt a tét - interjú  
Privátbankár.hu | 2014. április 15. 12:32
Egyre bátrabbak a magyar befektetők. Ezt mutatja az is, hogy egy év alatt 100 milliárd forinttal nőtt a vegyes alapokba fektetett pénz a K&H Alapkezelőnél. A társaság vezérigazgatója mégis azt mondja, nem tanácsos egyből fejest ugrani a kockázatosabb befektetési alapokba, van más megoldás is. Videóinterjú.
Befektetési alapok Jó befektetés lehet még az amerikai energiaszektor? 
Privátbankár.hu | 2014. március 26. 12:09
Az energiaipari innovációk eredményeként duplájára emelkedett az USA-ban kitermelt földgáz mennyisége, ami egy új energiaforradalom kezdetét vetíti előre. Az olcsó energiaárak az egész amerikai gazdaságnak, de különösen a vegyipari, gázipari és szállítási szektor cégeinek kedvezőek, így a részvényárfolyamait illetően jelentős emelkedésre lehet számítani – mondja a K&H Alapkezelő.
Állampapír / Kötvény Itt tartanánk? A bikák eufóriában halnak meg 
Eidenpenz József | 2014. március 5. 12:00
Mit jelent az, hogy a tőkepiacokon bekapcsolták a porszívót? Lesz-e még mindig emelkedés a világ részvénypiacain? Mely alapokat preferálják a hazai kisbefektetők? Tovább gyengül-e nálunk a forint és csökken-e a kamata?
Személyes pénzügyek Adóelőny és állami támogatás - így is lehet spórolni 
Privátbankár.hu | 2013. március 15. 10:00
Jelentősen nőtt a hosszú távú megtakarítások összege tavaly. Sokan az adókedvezmény és az adómentesség miatt választják. Igaz, ezekhez évekre kell lekötni a pénzt.
Befektetési alapok A kockázatból idén sem kérünk: hol landol a magyarok pénze? 
Privátbankár.hu | 2013. január 2. 18:00
Míg az év eleji nemzetközi piaci aggodalmak mérséklődésével a külföldi befektetők kockázati étvágya fokozatosan növekedett, hazai szinten egész évben a kockázatkerülés jellemezte a befektetőket. A tőkevédett alapok, a kötvényalapok és az abszolút hozamú alapok érdekelték a magyarokat - és nem csak a bankbetétek.
Befektetési alapok Új befektetési alap: a tőkét is visszafizetik a futamidő alatt  
Privátbankár.hu | 2012. október 2. 13:26
A befektetési alap piac idei újdonsága a „járadékszerűen” tőke- és hozamfizetést biztosító tőkevédett alap, melyet a K&H hozott létre. A K&H tőkét négy részletben fizető alap a többszöri hozamfizetés mellett a tőkét a futamidő alatt négy egyenlő részletben fizeti vissza, 100%-os tőkevédelem mellett.
Befektetési alapok 35 százalékos hozammal végzett a K&H alapja 
Privátbankár.hu | 2012. március 26. 11:34
Március 16-án járt le a K&H Mínuszban is plusz elnevezésű tőkevédett alapjának futamideje. A 20 nemzetközi nagyvállalat részvényei végül 3 év alatt 35 százalékos hozamot hozhattak a befektetést mindvégig megtartó ügyfelek számára.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG