<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Nagy bulit is lehet ott tartani.

Az Airbnb újabban nemcsak a lakáskiadás világszerte leghíresebb vállalkozása, de immár maga gondoskodik a programokról is, sőt, élénk turisztikai marketing tevékenységet folytat. Ilyennek tekinthető, hogy a párizsi Opera épületében foglalhat szállást az, aki kíváncsi a világsikert aratott Az Operaház fantomja című, ikonikus előadásra. 

Ilyen része is van a párizsi operának. Fotó: airbnb
Ilyen része is van a párizsi operának. Fotó: airbnb

Az Airbnb betette tehát a lábát a Palais Garnierbe is, oda, ahol a musicalt először bemutatták, hogy aztán elinduljon világkörüli útjára, közte természetesen New Yorkba is. A Broadway legrégebben futó musicalje Az Operaház fantomja, amelynek állítólag 2023-ban lesz ott az utolsó előadása. 

Plüssök, bársony és csupa arany

De nem a Broadway-n, hanem az ősbemutató helyszínén, Párizsban búcsúztatják a rajongókkal a sikersorozatot, a szerencsések tanúi lesznek az utolsó meghajlásnak, a függöny végső legördülésének. Az Airbnb bízik abban, hogy sok rajongó érdeklődik majd e különleges lehetőség iránt, és szeretne egy éjszakát ott tölteni, ahol a darab diadalmenete elkezdődött.

Ennek megvalósítása érdekében a lakáskölcsönző cég a színház, exkluzív zárt elnöki páholyát, a Box of Honourt hálószobává alakítja át, hogy a vendégek nyugalomban és luxus körülmények között hajthassák álomra a fejüket a színházban, a régi értékes bútorok, bársony textíliák és aranyozott, biedermeier lakberendezési tárgyak között.

De nem ez az egyetlen hely az épületben, ahová a vendégek beléphetnek. Ahogy az Airbnb megjegyezte, a színháztermekben is "kísérthetnek", és ellátogathatnak a földalatti tóhoz, ahol állítólag az igazi fantom kóborolt, legalábbis a darab sztorija szerint.
A foglalás 2023. március 1-jén, szerdán, közép-európai idő szerint 18:00 órától válik elérhetővé az airbnb.com/opera oldalon. Csak egyetlen éjszakáról van szó, ez pedig 2023. július 16-án, vasárnapra esik, és állítólag jelképes összegbe, csak 37 euróba kerül.

Pezsgős vacsora és látogatás a stúdiókban

A programcsomag tartalmaz egy találkozót az párizsi Opera egyik táncosával, exkluzív előadást a színház művészei tolmácsolásában, pezsgős vacsorát a Foyer de la Danse-ban, és egy látogatást a gyakorlásra használt táncstúdiókban. Arról, hogy a vendégek minden igényét kielégíthessék, Véronique Leroux, Gaston Leroux francia regényíró dédunokája gondoskodik, ő lesz a háziasszonya a rendezvénynek. Gaston Leroux írta a musical alapjául szolgáló eredeti regényt.

„Dédnagyapám klasszikus meséje oly sok embert, színészt, énekest, előadóművészt  inspirált az évek során” – nyilatkozta  Véronique Leroux közleményében. - „Ez tökéletes alkalom lesz arra, hogy ily módon is tisztelettel emlékezzünk rá, miközben üdvözöljük a rajongókat hőn szeretett művének eredeti helyszínén.”
 

Kultúra Amikor Putyin elnök Paul McCartneynak csápolt – Ki léphet ma fel a Vörös téren?
Elek Lenke | 2023. június 4. 18:31
Na jó, nem csápolt, de tapsolt… A közelmúlt mindig tartogat mára elfeledett, a jelen számára szinte hihetetlen történéseket. Ilyen volt, amikor 20 évvel ezelőtt, Paul McCartney először lépett fel Oroszországban, a Vörös téren. Több tízezer néző, köztük Vlagyimir Putyin elnök, természetesen az első sorban ülve, hallgatta a Beatles slágereit, élőben, Moszkva szívében. Ma azonban senki nem koncertezhet itt – éppen az tiltotta meg, aki lelkesen tapsolt akkor.
Kultúra A bucsai rémségek feltárása is Pulitzer-díjat ért
Privátbankár.hu | 2023. május 9. 08:11
A New York Timesnak, az újságírók közül az abortuszhoz való jog korlátozását bemutató riportért díjazták a Washington Post munkatársát.
Kultúra Sok millió eurós üzlet: visszatér az európai szupershow
Elek Lenke | 2023. május 6. 18:27
A világ legnagyobb látogatottságú tévéműsora az Eurovíziós Dalfesztivál, körülbelül 200 millió ember nézi, vagy nézheti, hiszen egyenes adásban közvetítik az összes fellépő hazájában. Ekkora nézőszámot egyszerre elérni politikai-gazdasági eszköz is jelent. Az idei május második hete – több év Covid kihagyás után – ismét erről szól majd, igaz, nem Magyarországon.
Kultúra Puskin és Csajkovszkij elbukott, felkészül Péter cár - felgyorsult az orosztalanítás Ukrajnában
Mester Nándor | 2023. április 30. 12:17
Ukrajnában lassan már nincs orosz emlékmű, amit lerombolhatnának, annyira felgyorsult az orosztalanítás. Közben nagyon belehúzott az ukrán kultúrdiplomácia.
Kultúra Nagy étvágya lett a nálunk is aktív médiacégnek
Privátbankár.hu | 2023. április 14. 13:37
Az M7 Group megvásárolja az SPI International fennmaradó részvényeit.
Kultúra A terveknek megfelelően halad a párizsi olimpiai falu építése
Privátbankár.hu | 2023. március 24. 18:25
Nincs ok az aggodalomra.
Kultúra Hollywood helyett Bollywood: újjáéled a szovjet-orosz-indiai filmes barátság
Elek Lenke | 2023. március 18. 18:38
A Pathan című, Bombay-ben készült thriller az orosz mozik jegypénztáraiban bevételi rekordot ér el mostanában. A film egy veszélyes küldetést mesél el, amelyet az indiai hírszerzés szuperkémje hajt végre, a fő, és gondosan eltitkolt cél persze Moszkva.
Kultúra Nem Avatar, Abbatar! – Virágzik az Abba-turizmus
Elek Lenke | 2023. március 11. 18:04
Igen, ma már ilyen is van: az életükben legendává vált négy svéd pályafutását követve turisztikai programajánlót dolgozott ki egy szaklap. Bizonyára akad olyan utazási iroda, amelyik fantáziát lát az ötletben, és a sok-sok ezer rajongónak utakat szervez majd.
Kultúra 11 millió orosz könyvet száműzött könyvtáraiból Ukrajna
Privátbankár.hu | 2023. február 7. 11:51
További sorsuk nem ismert.    
Kultúra Putyin elrendelte: védeni kell a férfi és a nő házasságát 
Mester Nándor | 2023. február 4. 15:33
Új kultúrpolitikai irányelveket határozott meg az orosz vezetés.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG