Hirdetés

Új vezetője lett az IKEA-nak – a magyarországi áruházakért is ő felel

2018. augusztus 29., 10:35

Mounia El Hilali 10 éve dolgozik az IKEA Csoportnál.

Mounia El Hilali
Mounia El Hilali

Mounia El Hilali, az IKEA Franciaország korábbi helyettes vezetője szeptembertől az IKEA Csehországért, Magyarországért és Szlovákiáért felelős vezetője lesz - közölte az áruházlánc a Privátbankár.hu-val

Hirdetés

Mounia El Hilali 2007-ben kezdett az IKEA malagai áruházának vezetőjeként. Ezután az IKEA Franciaország helyettes vezetője lett, 10 áruházért és több különböző országos funkcióért felelt. 2017 szeptemberében visszatért szülési szabadságáról és az IKEA Csoport globális szervezetében több projekttel foglalkozott.

Az IKEA előtt Mounia a Decathlonnál dolgozott Franciaországban, USA-ban, Spanyolországban, Argentínában; és több különböző menedzsment pozícióban, kezdve áruházi eladóként, aztán beszerzési menedzserként, majd az amerikai piac import/export és vám területek felelőseként, végül áruházi vezetőként Spanyolországban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Orbán a feudális Kelethez akarja kötni hazánkat – interjú a volt washingtoni nagykövettel

Orbán a feudális Kelethez akarja kötni hazánkat – interjú a volt washingtoni nagykövettel

Európa orosz gázfüggősége egyre súlyosbodik, ami nem lenne probléma, ha Oroszország nem egy diktatúra lenne és a földgázt nem stratégiai nyomásgyakorlás eszközeként használná. Simonyi András korábbi washingtoni magyar nagykövet úgy látja: minden 200 évben kapunk egy lehetőséget a Nyugathoz való felzárkózásra és mint mindig, most is eltékozoltuk ezt az esélyt. Káncz Csaba interjújának második része.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX39762.41+0.29%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?