Orbán megint külföldön dícsérte a Bajnai-kormányt

2010. november 10., 16:56

"Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott"

Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott."

Ma megjelent egy interjú Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitungban, melyben a kormányfő dicsérte a korábbi Bajnai-kormányt - írja az MSZP szerdai közleménye.

Ezzel nagy baj nem is lenne, mert az elismerést a Bajnai-kormány már sokkal korábban besöpörte az összes vezető országtól és gazdasági szervezettől. Azonban Orbán Viktor eddig csak pocskondiázta a korábbi kormányok teljesítményét. Mi történt Orbán Viktorral? - teszi fel a kérdést közleményében az ellenzéki párt

"A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel közölt interjút szerdán Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A miniszterelnök szerint "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor.

MTI

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mindenki tudta, hogy nagy bukás lesz Londonban - ütni kezdték a forintot

Mindenki tudta, hogy nagy bukás lesz Londonban - ütni kezdték a forintot

Mivel borítékolható volt, hogy elbukik a parlamentben a Brexit-megállapodás tervezete, inkább a várható kínai gazdaságélénkítő lépések mozgatják a piacokat - Londonban azért van egy kis hullámvasutazás, a brit fontot is megrángatták. Budapesten két papír is limittel emelkedik, a forint viszont határozottan gyengül az inflációs adatközlés óta.