Hirdetés

A Richteren nem múlik, hogy több baba szülessen: jön az új termék

2018. szeptember 18., 11:51

Egy Egyesült Királyságban bejegyzett vállalattal kötött megállapodást a Richter, új női termékenységet elősegítő terméket forgalmaznak 2019-től az EU-ban.

A Richter Gedeon Nyrt. bejelentette, hogy hogy licensz és forgalmazási megállapodást kötött az L.D. Collins & Co. Limiteddel a Cyclogest hüvelykúp európai forgalmazására.

A Cyclogest egy női termékenységet elősegítő termék, hatóanyaga a progesterone, egy természetes módon előforduló progesztogén, ami elengedhetetlenül szükséges a terhesség kialakulásához és megtartásához.

Hirdetés

A Richter a terméket az Európai Unió 27 országában forgalmazza majd. A készítmény már megkapta a forgalomba hozatali engedélyeket ezekben az országokban. Az engedélyek tulajdonosának átjelentését követően, a Richter a terméket várhatóan 2019 első felétől vezeti be a piacra.

Támogatják a nők termékenységét

„Úgy értékeljük, hogy a Cyclogest hasznos kiegészítése lehet a már meglévő, a női fertilitást elősegítő termékkörünknek. A gyógyszeripar felelős szereplőjeként tisztában vagyunk a női reprodukciós képesség jelentőségével, és elköteleztük magunkat, hogy ezt az igényt a gyógyszeripar oldaláról támogatjuk.” - mondta Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója a társaság közleménye szerint.

Nagyot nem robbant a bejelentés, de pluszban az árfolyam

A Richter késő délelőtt 0,3 százalékos emelkedésben van, ezzel a bluechipek között csak a második helyen áll a 0,8 százalékot erősödő Mol mögött, de a piaci átlag (illetve a 0,2 százalékot gyengülő BUX) felett jár. Friss árfolyamok >>

Kereskedjen az mfor trader rendszerével!

Esést vár a piacokon? Nálunk akkor is kereshet! Apple részvényeket venne, esetleg a Google és a Microsoft érdekli? Bízik az elektromos autókban: a Teslában vagy inkább a Mercedesben? Vagy inkább hazai pályán maradna? Ha a világ legnagyobb tőzsdéin, vagy 120 devizapárral kereskedne, adott a lehetőség. Tesztelje rendszerünket kockázatmentesen!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Jókora ijedtség a tőzsdéken, kötvényekbe és aranyba menekülnek

Jókora ijedtség a tőzsdéken, kötvényekbe és aranyba menekülnek

Csúnya eséseket produkált a világ legtöbb tőzsdéje, mivel Kínán kívül több országban is aggasztóan nő a koronavírus-fertőzések száma. Európában és az USA-ban is 3-4 százalékkal esnek az indexek, zuhan az olaj, viszont veszik az olyan menekülőeszközöket, mint az arany vagy az államkötvények. Itthon a Mol esett legjobban.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?