<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
3800 elfogadóhely várja az MKB SZÉP Kártya több mint 57 ezer - 3000 eltérő munkáltatónál dolgozó - birtokosát. A szolgáltatói szerződések száma folyamatosan nő, a bankcsoport tízezer csatlakozott elfogadóhelyre számít a turisztikai szezon kezdetére. Hamarosan az OTP-s terminálok is elfogadják az MKB-s kártyát.

Lehoczky László, az MKB SZÉP Kártyát kibocsátó MKB Egészségpénztárt és Nyugdíjpénztárt Kiszolgáló Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a tapasztalatok szerint egyre többen alkalmazzák a banki terminál mellett az alternatív fizetési módokat (internetes és telefonos engedélyeztetés), amelyek hasonlóan gyorsak, és sok esetben akár olcsóbbak is lehetnek a POS-alapú megoldásnál. A kártya elfogadása fizetőeszközként csak alacsony költséget ró rájuk, csatlakozni pedig egyetlen szerződéssel lehetséges. Ezt azonban valamennyi kártyakibocsátóval külön-külön meg kell kötni, ha az elfogadóhely minden SZÉP Kártya birtokost ki szeretne szolgálni - hívta fel a figyelmet Lehoczky László.

Az MKB SZÉP Kártyát mostanra már többtucat étteremben is elfogadják; a Hunguest Hotels, a Danubius Hotels szállodaláncok és további nagyobb szállodák mellett nagy az érdeklődés a kisebb hotelek, panziók valamint a falusi turizmus magánszállásadói körében. Egyre több utazási iroda is kínálja belföldi ajánlatait az MKB SZÉP Kártya birtokosainak.

Ma már szinte valamennyi magyarországi POS-terminálon lehúzható az MKB SZÉP Kártya, és hamarosan - hivatalos tájékoztatás szerint 2012. április 15-től - az OTP Bank által üzemeltetett készülékeken is megoldódik majd az elfogadás. A kártyakibocsátó a turisztikai szezon kezdetére pedig legalább tízezer csatlakozott elfogadóhelyre számít.

Egy másik kibocsátó, az OTP a napokban arról számolt be: elérte a negyedmilliós határt az átadott OTP Széchenyi Pihenőkártyák száma. A 250 ezer kártyabirtokos közel 7000 elfogadóhelyen használhatja fel juttatásait és mintegy 17 ezer felhasználási lehetőség közül választhat.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Adó Vannak esetek, amikor a munkaadónak kell biztosítania a védőfelszerelést
Privátbankár.hu | 2020. március 29. 12:30
A szemétszállítók, illetve a szennyvízkezeléssel foglalkozók biztonságáról a foglalkoztatónak kell gondoskodnia.
Adó Trükközött a jelentésekkel egy betegszállító cég
Privátbankár.hu | 2015. május 13. 11:58
Hatvanmillió forint értékű egészségpénztári támogatást vett fel jogosulatlanul egy Szabolcs megyei betegszállító vállalat.
Adó Vizsgálódott a NAV – sok szabálysértés a külföldiek éttermeiben
Privátbankár.hu | 2015. május 13. 11:08
A Dél-Alföldön ellenőrzött, külföldiek által üzemeltetett szegedi éttermek több mint kétharmadánál találtak szabálytalanságokat az adóellenőrök.
Adó Késésben vagy az adóbevallással? Van egy jó hírünk!
Privátbankár.hu | 2015. május 13. 08:42
A NAV négy legnagyobb fővárosi ügyfélszolgálata a május 20-áig hátralévő valamennyi munkanapon hosszabb nyitva tartással várja a bevallókat.
Adó Óriási adócsökkentési pakkot kapunk
Privátbankár.hu | 2015. május 13. 07:57
Összességében 220 milliárdos köztehercsökkentést indítványoz a kormány a jövő évi adócsomagban – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára.
Adó Túlzottan is félünk az áfacsalástól
Privátbankár.hu | 2015. május 12. 15:08
Évente közel 200 milliárd euró áfától, az összes lehetséges áfabevétel közel hatodától esnek el az uniós tagállamok az áfacsalások miatt.
Adó Ha a disznóknál bejön, másutt is csökkenhet az áfa?
Privátbankár.hu | 2015. május 11. 18:23
Nemcsak a sertéságazatnak, de az agráriumnak és az egész gazdaságnak kedvezőbb lenne az alacsonyabb áfakulcs - ezt akarja bizonyítani az 5 százalékos áfa bevezetését követően a Terméktanács.
Adó Így enyhítené a reklámadót a szakmai szervezet
Privátbankár.hu | 2015. május 11. 11:55
Megszüntetné a saját célú reklám adóztatását az Országos Kereskedelmi Szövetség. Az ötszázalékos kulccsal képtelenek tervezni a kkv-k.
Adó Tényleg olcsóbb lett a hús? Komoly ellenőrzés vár a kereskedőkre
Privátbankár.hu | 2015. május 11. 08:41
Jövőre 27-ről 5 százalékra csökken a sertéshús áfája, az NGM is ellenőrizni fogja, hogy a kereskedők nem nyelik-e le.
Adó Matekozzon velünk: hányan tudnak felöltözni ennyi hamisítványból? - képek
Privátbankár.hu | 2015. május 9. 10:02
Szép nagy fogása volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, mintegy 230 millió forintnyi gagyi utánzatot találtak egy ganz-telepi raktárban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG