3p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

A hét végén a biztosítók kötözhetik az internet elé az embereket - több tízezer forintot lehet megtakarítani.

A hétvégén a biztosítók kötnek bennünket az internethez. Az elkövetkező órákban minden olyan autósnak érdemes akár a Mabisz, akár valamelyik internetes alkusz oldalán tarifálnia a kgfb-biztosítását, akinek biztosítási évfordulója egybeesik a naptári évfordulóval.

Ugyan a biztosítók az idei kgfb-kampányban díjakat emeltek, ám a legnagyobb alkuszportál, a Netrisk.hu adatai szerint az ügyfelek saját régi biztosítójuk által a jövőre megajánlott díjnál a váltás mellett döntők 38 százaléka legalább évi 7500 forinttal kedvezőbb díjú szerződést talált az ajánlatok között, s negyedüknek akár 10 ezer forinttal is kisebb lehet a jövő évi díja, mintha eddigi biztosítójánál marad.

Az internetes alkuszcégek zöme vasárnap estig fogadja el a megbízást arra, hogy az autós helyett elintézze a váltással járó adminisztrációs ügyeket, míg a Netrisk a hétfő délig beérkező megbízásokat teljesíti. Ami bizonyos: a váltani akaró ügyfeleknek hétfő éjfélig kell eljuttatniuk felmondásukat korábbi biztosítójukhoz.

Ingyen MR, CT és PET-CT "ajándékba"

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a Vienna Life Biztosító márkabevezető kampánya keretében ajánlott egy évre szóló, ingyenes egészségbiztosításának igénybevételére: aki 2014. november 30-ig regisztrál a viennalife.hu oldalon annak sérülés, baleset vagy betegség esetén, a biztosító ingyenesen megszervezi és – 250 ezer forint összegig – kifizeti az MR, CT vagy PET-CT vizsgálatot. A biztosítás igénybevételéhez pusztán regisztrálni kell, ezen felül az ügyfeleknek semmiféle kötelezettséget nem kell vállalniuk.

A PRÉMIUM Egészségpénztár megbízásából a GKI Gazdaságkutató által tavaly elvégzett, a hálapénz-fizetést felmérő kutatás szerint, az emberek 62 százaléka többek között azért ad hálapénzt, hogy hamarabb kapjon ellátást, gyorsabban kerüljön sorra, így megszabaduljon a hónapokig tartó, bizonytalansággal teli várakozás terhétől, és a vizsgálatok mielőbbi elvégzésével, javuljanak a túlélési és gyógyulási esélyei, hiszen tudható, hogy a társadalombiztosítás által finanszírozott képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz a több tízezer várakozó miatt pedig gyakran 2-3 hónap után lehet csak hozzájutni. A Vienna Life Helló biztosítása jövő márciustól (a 3 hónapos várakozási idő letelte után) az egy éves időtartam ideje alatt egy alkalommal szükség esetén 10 munkanapon belül megszervezi a képalkotó vizsgálatot egészségügyi szolgáltató partnereivel.

 

Várakozásaink szerint november végéig nagyjából 7-8 ezren igényelnek ingyenesen Helló biztosítást - mondta Vadas-Földvári Anett, a biztosító vezérigazgatója.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Biztosítás Nem fagyott szét a nyaralód? Ekkora károkat okoztak az ónos esők
Privátbankár.hu | 2017. február 4. 09:34
Az elmúlt napokban az ónos esők jelentős károkat okoztak az országban, a károk bejelentése, felmérése még mindig zajlik – közölték a biztosítók. A nyaralókban keletkezett fagyási károk nagy része valószínűleg még csak ezután fog kibukni.
Biztosítás Kivéreztetett munkanélküliek országa vagyunk - pedig lenne megoldás
Nagy László Nándor | 2015. április 29. 10:35
A munkavállalók döntő része volt már munkanélküli, ötödük már háromszor volt álláskereső. Miután komoly tartalékokkal nem rendelkeznek, ezért a korábbi megtakarítások felélése után nőnek a fizetési késedelmek a hiteleknél, a rezsinél. Ilyen helyzetben meglehetősen nagy gond, hogy a megkérdezettek 82 százaléka nem is hallott a jövedelempótló biztosításokról.
Biztosítás Meddig fúj a viharos szél? Mi lesz május elsején?
Privátbankár.hu | 2015. április 29. 08:48
A viharos szél miatt tizennégy megyére és a fővárosra továbbra is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. A másodfokú riasztásokat viszont már mindenhol visszavonták. Az ország nagy részén szerdán is erős, viharos széllökésekre kell számítani.
Biztosítás Ezekre figyeljen, és a nyaralóját legközelebb is épségben találja
Privátbankár.hu | 2015. április 28. 18:40
Számos veszély fenyegeti a nyaralónkat, amelyekre érdemes felkészülni, ha nem akarunk csúnyán meglepődni a szabadságunk kezdetén. Az ingatlanokkal kapcsolatos visszatérő hibák nagyon könnyen betörők kezére adhatják a menedéket, de nem csak tőlük kell félni. Az időjárás is okozhat kellemetlen perceket, ha nem látogatjuk és tartjuk karban a nyaralót. Éppen ezért még mindig jól jöhet a lakásbiztosítás.
Biztosítás A fél országra figyelmeztetést adtak ki: jön a szélvihar
Privátbankár.hu | 2015. április 28. 07:27
A viharos szél miatt négy megyére másodfokú, hét megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Emellett több megyében a várható sok eső miatt is figyelmeztetés van érvényben.
Biztosítás Ezért nem mindegy, hol javítják meg az autót - változás jöhet a kötelezőnél
Privátbankár.hu | 2015. április 24. 07:39
Módosítaná a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról (kgfb) szóló törvényt a Magyar Autóklub.
Biztosítás A Lombard Lízingnek május elejéig kell fizetnie az ügyfeleknek
Privátbankár.hu | 2015. április 23. 16:40
Május elejéig kell visszafizetnie a Lombard Lízing Zrt.-nek az érintett ügyfelek felé azt az összesen 380 millió forintot, amelyet a beépített casco-biztosításnál árfolyam-különbözetként jogtalanul szedett be tőlük.
Biztosítás Aggódik a magyar az autójáért, de sokkal drágább lett biztosítani
Privátbankár.hu | 2015. április 22. 14:18
Megugrottak a kgfb-díjak az első negyedévben: átlagosan 25 100 forint volt a személygépkocsikra kötött kgfb-szerződések éves díja. Ez az érték az évközi díjhirdetés két évvel ezelőtti bevezetéséhez képest 26 százalékkal magasabb. Tavaly ilyenkor ez az eltérés még mindössze 5 százalék volt.
Biztosítás Eddig két turista nem tudott elutazni a botrány miatt
Privátbankár.hu | 2015. április 21. 07:41
A Kun-Mediátornak az Union Biztosítóval van szerződése, de csak utazási tevékenységre. Eddig ezzel kapcsolatban csupán két kárbejelentés érkezett.
Biztosítás Iszonyatos profitgyárra bukkant a régióban az egyik biztosító
Nagy László Nándor | 2015. április 14. 16:55
Nyereségének közel kétharmadát már a régiós leányvállalataitól szerzi a Vienna Insurance Gruop. Az osztrák biztosítócsoport nyeresége 46 százalékkal ugrott tavaly.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG