Chat
Vállalat Az orvost, és ne a gépet kérdezze, ha valami baja van 
Privátbankár.hu | 2023. december 5. 16:01
A ChatGPT ingyenes verziója pontatlan vagy hiányos válaszokat adhat - vagy egyáltalán nem válaszol - a gyógyszerekkel kapcsolatos kérdésekre, ami potenciálisan veszélyeztetheti az OpenAI vírusos chatbotját használó betegeket - derül ki egy kedden közzétett új tanulmányból.
Részvény / Deviza / Áru Mesterséges intelligencia és blokklánc: dupla biznisz, vagy dupla lufi? 
Eidenpenz József | 2023. február 8. 05:41
Valóságos mánia látszik kialakulni egyes kisebb mesterségesintelligencia-cégek részvényei és az AI-val kapcsolatos kriptodevizák körében az OpenAI cég ChatGPT rendszerének bemutatója után. Sőt az idén ez még erősödött is. Miért ez a nagy felhajtás? Miben más ez a befektetési téma most, mint néhány hónapja volt?
Makro / Külgazdaság Már itt tartanak: betiltanák az egyik legnagyobb üzenetküldőt 
Privátbankár.hu | 2018. április 6. 17:20
Az oroszok kiűznék az országból az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazást, mivel nem adják ki a felhasználók privát beszélgetéseit.
Vállalat Vitatott alkalmazással állt elő a Facebook 
Privátbankár.hu | 2017. december 15. 18:30
A gyerekek mostantól szülői felügyelettel használhatják a cég új chat-programját. A fiataloknak készült program éles kritikákat váltott ki, a Facebook azonban szakértőkkel egyeztetve próbálja garantálni a fiatalok biztonságát. Az utóbbi időben rengeteget tettek a szélsőséges tartalmak és a hamis hírek kiszűréséért, legújabb programjuk pedig az öngyilkosságot fontolgatóknak is segítségére lehet.
Személyes pénzügyek Meghalt az SMS, éljen a chat – de mégis, melyik? 
Eidenpenz József | 2017. november 8. 17:20
Ma már mindenki chat-el, aki teheti, mert az ingyen van, és hangulatjeleket, képeket, linkeket, videókat csatolhatunk hozzá. Nem mindenki használja azonban ugyanazt, gyakori, hogy a család, a barátok vagy a munkatársak más-más rendszeren vannak. Aki használ asztali gépet, annak érdemes lehet a számos programot egy helyen áttekinteni.
KKV Barátkozz meg a gondolattal: van értelme munkaidőben chatelni 
Balkó Rita | 2017. október 20. 06:09
Minél nagyobb egy vállalat, annál nehezebb szót érteni és kapcsolatot tartani a többiekkel: a személyes kommunikáció ráadásul egyre inkább háttérbe szorul a technológiavezérelt világunkban. Felejtsük el az unalmas meetingeket és a belső postát – mutatunk öt gyors és hatékony módszert arra, hogy simán működjön a belső kommunikáció a cégnél.
Személyes pénzügyek A Facebook nemsokára reklámokkal pakolhatja meg a Messengeredet 
Eidenpenz József | 2017. július 12. 14:30
A számos különböző chat-elő és üzenetküldő, ingyenes netes telefonálást adó alkalmazás közül néhány nemsokára elveszítheti reklámmentes jellegét. A Facebook nemsokára a Messenger kezdőoldalára reklámokat helyezhet el, miután az ez irányú tesztüzem Ausztráliában és Thaiföldön sikeres volt. Más alkalmazások is követhetik.
Vásárló Digitális élet a halál után? Már ez sem lehetetlen 
Privátbankár.hu | 2017. március 17. 06:06
Ahogy a technológia formálja a társadalmat, úgy alakul át fokozatosan a halálhoz való hozzáállásunk. Vajon a robotok és az online tér korában beszélhetünk még arról, hogy valakitől végleg búcsút veszünk? Egyes vállalkozók szerint az élők fájdalmán könnyen tudunk enyhíteni, de az igazi áttörés még hátra van.
KKV Tudsz valamit? Szivárogtass - így számolnak le a szabálysértő cégekkel  
Privátbankár.hu | 2015. december 10. 12:26
Az anonim kapcsolat-felvételi rendszert lehetővé teszi, hogy bárki információt adjon ki a kartellekről.
Személyes pénzügyek Újdonság a magyar piacon: videochaten intézhetjük a banki ügyeket 
Privátbankár.hu | 2012. június 27. 15:28
A Gránit Bank bemutatta legújabb elektronikus szolgáltatását. A Gránit „Bankfiók az Otthonában” szolgáltatás keretében az interneten keresztül, webkamera és mikrofon segítségével léphetnek kapcsolatba az ügyfelek a banki ügyfélszolgálatokkal.
Karrier Előrejelezheti-e az internetezők cseveje a munkanélküliség változását? 
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 11:39
Az ENSZ és a SAS a felhasználók által létrehozott publikus online tartalmak elemzésével azonosítja be a munkanélküliségi hullámokat előrejelző és követő indikátorokat. Az online beszélgetések kiegészíthetik a hivatalos statisztikákat, ezek ugyanis olyan mutatókat rejtenek, amelyek rávilágíthatnak arra, hogy a munkanélküliek mit éreznek, és hogyan birkóznak meg ezzel az élethelyzettel.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG