<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Csatornadíj
Vásárló Drágul a tévézés – neked megér ennyit az RTL Klub és a TV2?
Privátbankár.hu | 2016. november 7. 16:15
Párszáz forinttal drágult a tévézés Magyarországon.
Vásárló Itt az újabb rezsicsökkentés: ma törvénybe is foglalhatják
Privátbankár.hu | 2013. április 29. 06:09
A napirend előtti felszólalások, az interpellációk és az azonnali kérdések után az Országgyűlés ma egyebek mellett szavazhat a korábban elrendelt gáz-, villany- és távhőár-csökkentésről, és a július 1-től tervezett lakossági víz-, csatorna- és szemétszállítási díjak mérsékléséről.
Vásárló Helyi közműszolgáltatókat utasított díjcsökkentésre a hivatal
Privátbankár.hu | 2013. április 18. 08:26
Hatvan településen utasította lakossági víz- és csatornadíj-csökkentésre a helyi közműszolgáltatót a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - tudta meg pontosan meg nem nevezett forrásból a Népszabadság.
Vásárló Tovább vágná a rezsit Lázár János, nem kicsit, nagyon
Privátbankár.hu | 2013. április 11. 15:25
Az energiaárak csökkentése nem elég Lázár Jánosnak. Az államtitkár a közüzemi díjakat is csökkentené. A víz- és csatornadíjakat, valamint a szemétszállítás díját is jelentősen lefaragná.
Vásárló Mégsem emelkedik a csatornadíj Budapesten
Privátbankár.hu | 2013. február 22. 12:20
A tavalyi csatornadíjat kell fizetni idén is a fővárosban, 337 forintot köbméterenként. Jogszabályi változások miatt nem változnak a díjak.
Vásárló Már a második csomaggal foglalkozik rezsicsökkentő bizottság
Privátbankár.hu | 2013. február 19. 12:20
Megtartotta első ülését az újabb rezsicsökkentést, a víz-, a csatorna-, a szemétszállítási és a kéményseprési díjak, valamint a PB-gáz-palackok árának mérséklését előkészítő munkacsoport. A keddi tanácskozás utáni sajtótájékoztatón kiderült, hogy jelentősen csökkenhet a vízszolgáltatók száma, és az is, hogy elsőként a gázpalackok ára csökkenhet.
Makro / Külgazdaság Tovább csökkenhet a rezsi, de a bankadó is
Privátbankár.hu | 2013. január 10. 14:14
Az energiaszolgáltatókra vonatkozó szigorúbb fogyasztóvédelmi előírásokat tartalmazó törvényjavaslat-csomaggal készül februári kihelyezett frakcióülésére a Fidesz - közölte Rogán Antal. A képviselőcsoport vezetője az MTI-nek adott interjúban beszélt arról is, a kormánytöbbség csökkentené a bankadót, ha a pénzintézetek több hitelt adnának a kisvállalkozásoknak, továbbá érintette a néhány héten belül esedékes jegybankelnökváltást, amelytől azt reméli, az Európában tapasztalhatóhoz hasonló együttműködést tanúsít majd az új vezetés a kormánnyal.
Vásárló Drágul a víz- és a csatornadíj Miskolcon
Privátbankár.hu | 2012. december 19. 14:03
Drágul a víz- és csatornaszolgáltatás díja Miskolcon, több mint 4 százalékkal nőnek a tarifák - közölte a miskolci önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt.
Adó Emelkedhet a vízdíj - nem csak felemelik, ki is terjesztik a Robin Hood-adót
Privátbankár.hu | 2012. április 30. 10:39
Az áram- és gázszolgáltatókon, illetve -elosztókon kívül a víz- és csatornaszolgáltató, valamint a települési hulladékkezelési közszolgáltatást biztosító társaságokra is kiterjesztené a Robin Hood-adót a kormány. Ha ezt áthárítják a lakosságra, tovább emelkedhetnek a lakhatás díjai.
Vásárló Drága a víz? Pályázzon!
Privátbankár.hu | 2012. március 26. 14:08
A központi költségvetésből elkülönített 4,5 milliárdos keretre pályázhatnak azon települések lakói, amelyekben az országos átlagnál magasabbak az ivóvíz-szolgáltatás, a szennyvízelvezetés és -tisztítás költségei.
Vásárló 4,5 milliárdot költhet az állam ivóvíztámogatásra
Privátbankár.hu | 2012. február 14. 14:21
Az idei költségvetés 4,5 milliárd forintot tartalmaz azon települések támogatására, amelyekben az átlagosnál drágább az ivóvíz, illetve a csatornaszolgáltatás és a szennyvíztisztítás. Ebből a pénzből a kormány 50 milliót különített el, az ivóvízminőség ideiglenes fenntartására. A támogatás 1,1-1,2 millió embert érint, tavaly 626 település jutott ilyen segítséghez.
Vásárló Szennyes ügyeink: ráfizet, ha nincs csatornája
Privátbankár.hu | 2012. január 25. 13:40
Tízszeresére emelkedik a talajterhelési díj február 1-jétől, így legalább 1200 forintot kell fizetni minden egyes elfogyasztott köbméter ivóvíz után azoknak, akiknek az ingatlanja nincs rákötve a kiépített szennyvízcsatornára. A vízközmű-törvény ezen passzusának célja, hogy minél többen csatlakozzanak a szennyvíz csatorna-hálózatra. A Pannon-Víz kedvezményt ad azoknak, akik rövid időn belül döntenek az átállásról.
Vásárló Emelkedett a víz, és csatornadíj karácsonykor
Privátbankár.hu | 2011. december 27. 16:36
Az állami tulajdonú vízművek által felszámítható ivóvíz- illetve csatornahasználati díjak december 24-től részben emelkedtek, a vidékfejlesztési miniszter erről szóló rendelete a Magyar Közlönyben jelent meg. Az ivóvízért és a csatorna használatáért továbbra is alapdíjat és a fogyasztással arányos díjat kell fizetni. A havi alapdíjak a lakosság körében minden cégnél emelkedtek.
Vásárló Meghúzták: emelik a fővárosi csatornadíjat
Privátbankár.hu | 2011. december 14. 15:20
Nettó két és fél százalékkal, az áfaemelést is figyelembe véve bő 4 százalékkal emelkednek jövőre Budapesten a csatornahasználati díjak, miután a képviselők elfogadták az erről szóló előterjesztést a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG