<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Dialóg Alapkezelő
Befektetési alapok Ezért kockázatos a forintot túlságosan shortolni - interjú
Eidenpenz József | 2014. május 7. 06:09
Miért nem shortolják jobban a forintot az alapkezelők? Melyik befektetéssel kapcsolatban éreznek a magyarok duplán undort? Hogyan tud megélni Magyarországon egy kicsi, de különleges alapokat kínáló alapkezelő? Miből szereztek extrahozamot az abszolút hozamú alapok mostanában, és mibe érdemes fektetni most?– interjú Szöllősi Ferenccel, a Dialóg Alapkezelő vezérigazgatójával.
Befektetési alapok Megvan az Év Alapkezelője és az Év Portfóliómendzsere - itt a lista
Privátbankár.hu | 2014. március 28. 06:10
Március 27-én egy ünnepélyes gála keretében adták át a Privátbankár.hu Klasszis 2014 díjakat a magyarországi befektetésialap-piac legkiemelkedőbb szereplőinek. Az Év Portfóliómenedzsere Szalma Csaba lett, az Év Alapkezelője pedig a Concorde Alapkezelő.
Befektetési alapok Euróláz: Már 32 százalékos hozammal is van OTP-kötvény
Eidenpenz József | 2012. január 19. 15:19
Dialóg Expander néven olyan új befektetési alap indul, amely száz százalékig a Richter átváltható eurókötvényeinek hozamából részesedik. A hazai nagyvállalatok külföldön kibocsátott kötvényei igen magas, mintegy 10-32 százalékos euróhozammal forognak mostanában, de a magyar állam által kibocsátott devizakötvények is még mindig közel járnak az évi tíz százalékhoz.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG