<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Makro / Külgazdaság Ön is kérdezze a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét a Klasszis Klub rendezvényén!
Privátbankár.hu | 2023. január 30. 10:32
Számos aktuális történés tölti meg napjainkban a hírfolyamokat, így téma akad bőven az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő Klasszis Klub rendezvényén. Vendégünk a vicces plakátoktól az önkormányzati képviselői posztig jutó Kovács Gergely lesz, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke.
Makro / Külgazdaság Mit tenne most a Kétfarkú Kutya Párt? - Kovács Gergely, társelnök a Klasszis Klub következő vendége
Privátbankár.hu | 2023. január 23. 16:57
Azt már lehet tudni a különféle közleményeknek köszönhetően, hogy mi az ellenzéki pártok véleménye a kormány válságkezeléséről, illetve a kialakult helyzetre adott válaszairól. De vajon hogy látja a problémákat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt? Mi lenne a válaszuk a jelen kihívásaira? Ezekről és még sok másról is kérdezzük a Klasszis Klub következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.
Makro / Külgazdaság Te tudod egyáltalán, mire szavazol vasárnap?
Kollár Dóri | 2019. május 20. 06:06
Melyik politikai párt békülne ki az oroszokkal? Kik akarnák megroppantani a narancs-elit rendszerét? Az LMP vagy az MSZP szeretné minél előbb bevezetni az eurót Magyarországon? És a sziesztát? Sorra vettük az európai parlamenti választáson listát állító kilenc párt, pártszövetség választási programjait. Gyorstalpaló a vasárnapi választás előtt azoknak, aki lemaradtak, hogy mit gondolnak azok a pártok, akik képviselőt küldhetnek majd Brüsszelbe.
Makro / Külgazdaság Megint megfeddte a kormányt Strasbourg – ezt hogy gondolták?
Privátbankár.hu | 2018. január 23. 11:26
Elmarasztalták Magyarországot, mert jogtalanul bírságolták meg az MKKP-t.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG