Michael Roth
Makro / Külgazdaság Begurult Szijjártó, bekérette a német nagykövetet  
Wéber Balázs | 2020. augusztus 23. 17:59
Szerinte Michael Roth antiszemita váddal illette a magyar kormányt. Nem ez az első összetűzés a német külügyi államtitkár és a magyar kabinet között.
Makro / Külgazdaság Megvonná Magyarországtól az uniós pénzeket a német államminiszter  
Wéber Balázs | 2018. december 7. 06:10
Magyarországon és néhány más uniós tagállamban veszélyben van a demokrácia, ezért a jövőben a jogállamiság betartásához kell kötni az uniós pénzek kifizetését - jelentette ki a német államminiszter egy német lapban megjelent írásában. A magyar kormányt rendszeresen bíráló Michael Roth a héten látogatott volna Budapestre, végül azonban lemondta az útját. Ezt hivatalosan betegséggel indokolta, valójában azonban politikai okokból maradhatott távol.
Makro / Külgazdaság Lemondta budapesti útját, majd beolvasott az Orbán-kormánynak 
Wéber Balázs | 2018. december 4. 16:15
Michael Roth lemondta mai budapesti látogatását, majd kritizálta a magyar kormányt a CEU Bécsbe költözése miatt. A német államminiszter titkársága a privátbankár.hu-val azt közölte, hogy betegség miatt nem jött Magyarországra. Ennek ellentmondani látszik, hogy a politikus ma és holnap is megbeszéléseket tart, és előad egy berlini rendezvényen.
Makro / Külgazdaság Lemondta budapesti útját az Orbánt bíráló államminiszter 
Wéber Balázs | 2018. december 3. 14:35
Michael Roth, aki rossz néven vette Gruevszki befogadását, a magyar kormánnyal is tárgyalt volna a héten, de mégsem jön.
Makro / Külgazdaság Budapestre jön a magas rangú politikus, aki beolvasott Orbánnak Gruevszki miatt 
Wéber Balázs | 2018. november 29. 15:10
Jövő héten Magyarországra látogat Michael Roth német Európa-ügyi államminiszter, értesült a privátbankár.hu. A szociáldemokrata politikus már több alkalommal élesen bírálta a magyar kormányt. Legutóbb az ellen emelte fel a hangját, hogy Magyarország menedékjogot adott a volt macedón miniszterelnöknek, Nikola Gruevszkinek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG