ÖVP
Makro / Külgazdaság Még mindig nincs új kormánya Ausztriának 
Privátbankár.hu | 2019. december 25. 11:49
Szeptember vége óta nem alakult meg az új kormány, most talán van remény arra, hogy megállapodnak a konzervatívok és a zöldek.
Személyes pénzügyek Nem élhetnek 30 éven keresztül nyugdíjasként az emberek 
Privátbankár.hu | 2019. január 14. 06:06
Kiújult a nyugdíjvita Ausztriában, a kormánypárt emberei elkezdtek a nyugdíjkorhatárról és a tényleges nyugdíjba vonulási időről beszélni. Sokak szerint valamit tenni kell. Mások szerint az egész nyugdíjkorhatárt meg lehetne szüntetni, ha rugalmasabb lenne a rendszer, és mindenki akkor menne nyugdíjba, amikor akar vagy tud. Csak más összeggel.
Makro / Külgazdaság Az Orbán-modell vitte sikerre az osztrák jobboldalt? 
Eidenpenz József | 2017. október 17. 16:19
A vasárnapi ausztriai választások után sűrűn kezdték emlegetni a kommentátorok Orbán Viktor politikáját. Egyrészt az ÖVP és az FPÖ is nagyra értékeli őt. Másrészt az eredetileg mérsékelten jobboldali osztrák Néppárt is jobbra tolódva, a szélsőjobbtól témákat átvéve nyerhette meg a választást. Még Merkel utódlását is befolyásolhatják a fejlemények.
Makro / Külgazdaság Mindegy, ki nyer a sógoroknál, a győztes már megvan 
Privátbankár.hu | 2017. október 15. 13:33
Sebastian Kurz és a jobbközép ÖVP a mai választások esélyese, ám tulajdonképpen mindegy, hogy hogy is alakulnak a szavazati arányok, a nyertes mindenképpen eldőlt. Akárki is győz, az ország jobbra fog tolódni.
Makro / Külgazdaság Nem tartják jó megoldásnak a jelenlegi koalíciót az osztrákok 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 27. 13:53
Másfél hónappal az osztrák parlamenti választás előtt továbbra is határozott néppárti előnyt, valamint szoros szociáldemokrata-szabadságpárti küzdelmet jeleznek a legfrissebb közvélemény-kutatás eredményei – derült ki az Österreich című osztrák lap vasárnapi számából.
Makro / Külgazdaság Beindult a gépezet - verhetetlenek Kurzék Ausztriában? 
Privátbankár.hu | 2017. július 2. 15:39
Elismerően szól az osztrák sajtó az ÖVP pártelnökéről.
Pénzügyi szektor Sokba kerül az osztrákoknak a bankjuk megroggyanása 
Privátbankár.hu | 2012. március 6. 13:41
Véglegesítette az osztrák kormány keddi ülésén azt az adó- és takarékossági csomagot, amelynek a célja 2016-ra megszüntetni a költségvetési hiányt. Öt év alatt 28 milliárd euró egyenlegjavulással számol a kormány, ebből 17,3 milliárd eurót a kiadások csökkentésével teremtenének elő, új adókból 9,2 milliárd euró bevételt terveznek.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG