<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Philip Morris
Részvény / Deviza / Áru Megvan, hogy mitől kell ismét félni a piacokon
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 28. 11:44
Úgy tűnt, hogy a tőzsdéken tapasztalható eladói nyomás végre enyhülhet, a visszafogott optimizmus azonban nem tartott sokáig. A befektetők újra találtak okot a pesszimizmusra, így újra lefele indultak világszerte az árfolyamok.
Részvény / Deviza / Áru A nap befektetési sztorija: egyesülhet két dohányipari óriás
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 27. 18:22
A Philip Morris International Inc. keddi bejelentése szerint fúziós tárgyalásokat folytat az Altria vezetésével, amelynek sikere esetén a dohánypiac vezetője szippanthatja magába a negyedik legnagyobb szereplőt. De úgyis lehet fogalmazni, hogy összenő, ami egykor összetartozott, hiszen az Altria 2003-ban vált ki mostani kérőjéből.
Vásárló Füstbement terv, vagy a jövő megoldása az e-cigaretta?
Balkó Rita | 2018. június 2. 13:34
A dohányzás megosztja az embereket: van, aki szerint szimpla függőség, mások életstílusként tekintenek rá. Az azonban biztos, hogy elképzelhetetlen mennyiségű káros anyaggal terhelik a saját és mások szervezetét a dohányosok, a dohány és a papír égésével ugyanis nem csak nikotint szívunk magunkba. Ezt kívánja megoldani a Philip Morris – szerintük ugyanis a füstmentes dohányzásban van a jövő. A BrainBar konferencián jártunk.
Vállalat Dohányzol? El se hinnéd, ki kémkedik utánad
Privátbankár.hu | 2018. május 17. 18:35
Különös adatvédelmi kérdés merült fel a Philip Morris dohányvállalat körül, az általuk fejlesztett iQOS elektromos cigaretta ugyanis jó eséllyel adatokat gyűjt a használójáról. A készülékek számon tartják, mikor, mennyit dohányzik az ember. A cég szerint csak javítási céllal gyűjtenek adatokat, kérdés, hogy ebből mennyi igaz.
Részvény / Deviza / Áru A Trump-rali után a Trump-rizikó lett a jelszó?
Eidenpenz József | 2018. április 19. 18:56
Ma nem volt túl jó napjuk a tőzsdéknek, Európában bizonytalankodtak, az USA-ban határozottan esnek az árfolyamok. Pedig a német gazdaság kilátásai javultak. A magyar tőzsde szerény eséssel megúszta. A kötvényhozamok nagyot ugrottak ma. Megjött a bitcoin-bálna, és feltolta az árfolyamot?
Vásárló Akkor most 20 évig nem árulnak Magyarországon Marlborót?
Privátbankár.hu | 2015. október 28. 18:10
Bő két hét múlva már csak a központi trafikellátó szállíthat dohányárut a trafikokba, néhány nagy szereplő azonban nem hajlandó arra szerződni, hogy a versenytársai árulják az ő termékeiket is.
KKV Együtt füstölnének - valami készül a dohánypiacon
Privátbankár.hu | 2014. július 11. 15:16
Új dohányipari óriás jöhet létre az Egyesült Államokban, miután a Reynolds American megerősítette, hogy szeretné felvásárolni a Lorillard vállalatot. A Reynolds tőzsdei értéke 33 milliárd dollár, a Lorillardé 23 milliárd dollár.
KKV A gyanúba árnyékában: kemény vádak a Philip Morris ellen
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 21. 17:22
Visszautasította az illegális lobbizás vádjait a Philip Morris, miután a Le Parisien című francia fővárosi lap szombaton azt állította, hogy a világ vezető dohányipari cége listázza az európai parlamenti képviselőket a dohánytermékek forgalmazásának szigorításáról szóló direktíva októberre tervezett szavazása kapcsán.
KKV Trafiktörvény nélkül is kevesebb cigit adott el a Philip Morris
Privátbankár.hu | 2013. július 18. 15:03
Ázsiától Kanadáig nem veszik a cigarettát. Vajon miért?
KKV Hiába szívnak kevesebbet, így is van pénz a dohánybizniszben
Privátbankár.hu | 2013. június 4. 07:47
A jelek szerint úgy növekedett a dohánycégek árbevétele tavaly, hogy az adatok a piac és az eladások csökkenésére utalnak legalábbis a beszámolók szerint.
Vásárló Lázár a trafikbotrányról: csinálhatunk hülyeséget, de ne irigykedjünk
Zsiborás Gergő | 2013. április 29. 12:36
Az államtitkár szerint nincs mutyi, a külföldi cégek csinálnak botrányt a trafikpályázatok körül. Lázár szerint Brüsszel mindenre rábólintott, de ettől még "csinálhatnak hülyeséget". Lázár János szerint gratulálni kellene a nyerteseknek, nem pedig irigykedni.
Részvény / Deviza / Áru Együnk füvet sütiben – befüvezett brókerek kapkodnak a marihuána-részvényekért?
Eidenpenz József | 2013. január 1. 16:30
Nem, nem szívtunk szilveszteri füvet, de amióta az USA két tagállamában népszavazáson nyertek a marihuána engedélyezésének hívei, azóta az üzletág valóban felkapott befektetési célponttá vált. Volt olyan részvény, amelyik háromezer százalékkal (!) ment fel pár hét alatt, miután újságcikkek tömege foglalkozott ezzel a területtel.
Vásárló Dohánnyal az influenza ellen - a kínai egészségpiacon a Philip Morris
Privátbankár.hu | 2012. október 30. 11:15
A kínai piacon erősít az amerikai Philip Morris - a dohánycég ugyanakkor nem a hagyományos dohányiparban, hanem a kevésbé káros cigaretták és az egészségügy terén keres növekedési lehetőséget - írja a Wall Street Journal.
hírlevél
depositphotos