<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Schaub Erika
Biztosítás A karácsonyfa alatt sokan a nyugdíjra gondoltak
Nagy László Nándor | 2015. január 9. 16:30
Az év utolsó heteiben mindenki nyugdíjbiztosítást kötött: volt társaság, ahol a szerződések negyedét az utolsó két hónapban kötötték. Átlagdíjban messze nem tudják kihasználni az ügyfelek a maximális adókedvezményt, ám a biztosítók elégedettek a 2014-es teljesítménnyel.
Személyes pénzügyek A rezsicsökkentés után is sok megy a rezsire, ki tud így spórolni?
Privátbankár.hu | 2014. január 23. 18:45
Az emberek többsége keresetük legnagyobb részét mindennapi kiadásokra költik, és mindössze néhány százalékát tudják félretenni. Vannak azonban olyanok is, akik havi 50 ezret is félre tudnak tenni. A helyzet pedig romlik, mert számítások szerint 2050-re 4 aktív korúra már 6 eltartott jut.
Biztosítás Tankönyv, füzet, vonalzó, biztosítás - mindenre felkészültek?
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 23. 18:45
Naponta csaknem 60 gyerek szenvedett balesetet a nyáron, majd' minden esetben volt valamilyen csonttörés. A szülők azonban akkor sem lélegezhetnek fel, ha a gyerek már az iskolában van, mert balesetek ott is történhetnek, például tornaórán.
Személyes pénzügyek A pénz miatt nem szülnek a nők?
Privátbankár.hu | 2013. június 6. 14:27
Sok szülő egy fillért sem tud félretenni gyerekének. Sőt, ha beütne a krach, akkor több mint tizedük még kölcsönt is felvenne, hogy minden szükséges dolgot megadhassanak. A pénzkérdés annyira foglalkoztatja a még családalapítás előtt állókat, hogy jelentős azok aránya, akik gondolkodóba estek.
Befalap Mire gyűjtene? Tippek a spóroláshoz
Privátbankár.hu | 2013. május 28. 14:49
A pénzügyi, befektetési és biztosítási szolgáltatások egyre komplexebbé váltak az elmúlt években, hiszen az embereknek is egyre összetettebb megoldásokra van szükségük a különböző élethelyzetekben és az egyre bizonytalanabb gazdasági körülmények között.
Biztosítás Nem indul roham a magyar nőkért
Zsiborás Gergő | 2012. szeptember 17. 06:19
A biztosítók december vége után drágábban kínálhatják bizonyos termékeiket a nőknek, de az addig hátralévő időben, úgy tűnik, nem indítanak rohamot a hölgyekért. Az uraknak viszont megéri karácsonyig várni, ha például életbiztosítást akarnak kötni.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos