<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Stagnálás
Makro / Külgazdaság Megszorításokat és stagnálást vár idén a GKI
Privátbankár.hu | 2013. március 4. 00:00
A GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint a tavalyi 1,7 százalék körüli GDP-visszaesés után 2013-ban stagnálás várható, s ezzel folytatódik a magyar gazdaság regionális leszakadása, az infláció viszont több mint két százalékponttal, 3,5 százalékra lassul, így a reálkeresetek kissé emelkednek.
Makro / Külgazdaság Az év végéig biztosan stagnál a német gazdaság
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 13:10
A a negyedik negyedévben a német gazdasági növekedés stagnál, jövőre pedig a növekedésnek indul - olvasható a DIW gazdaságkutató intézet mostani konjunktúrajelentésében.
Vásárló Már nem eszik, nem iszik, nem vásárol a magyar
Privátbankár.hu | 2012. október 10. 12:01
Nincs érdemi növekedés a hazai fogyasztásban. A Gfk piackutató intézet szerint a magyar háztartások szinte ugyanannyit költöttek élelmiszerre és háztartási vegyi árura az első félévben, mint tavaly.
Makro / Külgazdaság Németországban éves szinten csökkent az infláció
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 26. 16:09
Meglepetést nem hozott a német statisztikai hivatal által ismertetett előzetes adat, amely szerint éves szinten az infláció 2 százalékra csökkent szeptemberben az augusztusi 2,1 százalékról.
Makro / Külgazdaság Nehéz évre készül a cseh gazdaság
Privátbankár.hu | 2012. február 7. 14:19
Csehország rekordnagyságú külkereskedelmi többlettel zárta a tavalyi évet. Elsősorban a gépipari szállítások száma emelkedett, azonban jelentősen nőtt a fűtőanyag és a vegyipari cikkek behozatala. Idén már várhatóan visszaesik a kivitel. A cseh jegybank közben rontotta az erre az évre vonatkozó növekedési előrejelzését. Most már csak stagnálásra számítanak.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos