Tanári fizetés
Közérdekű "Az iskola egy közösség. Ezt mindenhol meg kellene adni a gyerekeknek" – videóinterjú tanárokkal 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. március 19. 11:52
Egy év sztrájkokkal és tüntetésekkel. És nem adták föl. Hogyan értékelik a tanárok az eddigi eredményeket, és mit várnak a jövőtől? Egyáltalán: miért tanítanak még? Erről kérdeztük őket.
Karrier Kevés a 10 százalék: valódi béremelést akarnak a tanárok 
Valkai Nikoletta | 2020. február 25. 13:01
A Pedagógusok Szakszervezete szerint ágazati szakmai pótléknak jó, béremelésnek viszont kevés az a 10 százalékos emelés, amelyet hétfőn jelentett be az emberi erőforrások minisztere. Mindez még a bérfelzárkóztatáshoz sem elég, mivel a nemzetgazdasági átlagot sem éri el a tanárok fizetése, és amit szerintük a kormány bármikor visszavonhat.
Karrier Nagyon kevés fizetést kapnak idehaza a kezdő tanárok 
Székely Sarolta | 2019. június 24. 17:30
Hiába az elmúlt időszakban végrehajtott béremelés a pedagógusok körében, nemzetközi viszonylatban elkeserítően alacsony a kezdő fizetés és még mindig a megkérdezettek zöme a bérfejlesztést látja az egyik legfontosabb kérdésnek - derül ki az OECD egy friss felméréséből.
Karrier Nagyot változott ma néhány ezer magyar élete 
Privátbankár.hu | 2018. február 10. 12:12
Megérkeztek az idei első, megemelt fizetések a tanárokhoz.
Karrier Új élet vár a tanárokra: érkeznek a megemelt fizetések 
Privátbankár.hu | 2017. október 5. 11:43
A napokban utalják a már megemelt béreket a pedagógusok számláira.
Makro / Külgazdaság Mi lesz a Klik-kel? Emelik a tanárok fizetését? Mi a gyarapodás büdzséje? 
Privátbankár.hu | 2016. június 12. 11:58
Az Országgyűlés hétfőn fejezi be tavaszi ülésszakát, a képviselőknek a nyári szünet előtt huszonhat előterjesztésről, köztük a jövő évi költségvetésről kell dönteniük.
Karrier Emelkedik a tanárok fizetése - változnak a szabályok 
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 31. 12:09
Az új pedagógus előmeneteli rendszer tavalyi bevezetése után immár harmadik alkalommal növekszik generálisan a pedagógusok bére szeptember 1-jétől. Emellett kisebb jogszabályi változások is várhatók az új tanévben.
Karrier Tudja mennyit keres egy tanár?  
Privátbankár.hu | 2014. június 18. 08:12
A fizetesek.hu bérfelmérés-eredményei szerint Magyarországon az oktatás és a tudományos kutatás területén a havi bruttó átlagfizetés 178 600 forint, ami ötszázalékos növekedést jelent az egy évvel korábbi adatokhoz képest.
Karrier Rengeteg pénzt kapnak a tanárok, végre utal az állam 
Zsiborás Gergő | 2013. május 24. 14:24
Ez nem fizetésemelés, utólag fizetik ki a cafeteriát. A KLIK szerint nagyon ügyeltek rá, hogy az államosítás után ne csökkenjen a fizetése a tanároknak. Így csak 10-ből 4 pedagógus kapott kevesebb fizetést. Egy összegben, a nyáron utalnak.
Karrier Közoktatás államosítás után: ráfizethetnek a szülők? (frissítve) 
Zsiborás Gergő | 2013. március 4. 06:40
Még az is probléma az államosított iskolákban, hogy ki fizeti a fénymásoló gépet - két hónapja vette át a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) az eddig önkormányzati kézben lévő közoktatási intézményeket, de a szakszervezeti vezetők már azt is nagy eredménynek tartják, hogy a kormány belement, hozzászólhassanak a KLIK szervezeti- és működési szabályzatának (SZMSZ) kialakításához. Igen, jól értik: a 120 ezer ember munkáltatójaként az ország legnagyobb foglalkoztatójának számító KLIK kidolgozott működési szabályzat nélkül kezdte meg működését.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG