Thanos Arvanitis
Makro / Külgazdaság Az első Széll-tervet akarja az IMF 
Privátbankár.hu | 2012. július 27. 06:17
Rövid távon kulcsfontosságú kihívás a magyar makrogazdasági és pénzügyi stabilitás fenntartása, és ezzel egy időben egy robusztusabb növekedés alapjainak megteremtése, ami az életszínvonal javulásának szükséges feltétele - olvasható abban a közleményben, amelyet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországon járt küldöttsége csütörtök este juttatott el az MTI-hez.
Makro / Külgazdaság IMF-tárgyalások: mindkét fél megegyezésre törekszik 
Privátbankár.hu | 2012. július 19. 07:47
Láthatóan mindkét fél a megegyezésre törekszik - mondta Pleschinger Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára szerda este az MTI-nek, miután délután az IMF/EU-delegációval tárgyalt a Nemzetgazdasági Minisztériumban.
Makro / Külgazdaság Ma érkezik az IMF - kezdődhetnek az egyeztetések 
Privátbankár.hu | 2012. július 17. 07:25
Megkezdődnek az egyeztetések az Európai Unió (EU) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tárgyalóküldöttsége és a magyar kormány között. Az IMF részéről Thanos Arvanitis misszióvezető a delegáció vezetője, magyar részről Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a főtárgyaló.
Karrier IMF: új misszióvezető Magyarországon 
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 08:32
Christoph Rosenberget Thanos Arvanitis váltotta az IMF magyarországi misszióvezetői posztján. Irina Ivascsenko, az IMF magyarországi képviseletének vezetője a Napi Gazdaságnak megerősítette a hírt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG