<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vállakozó
Részvény / Deviza / Áru Aranykor ez a vállalkozóknak – sok olcsó hitel, támogatások, befektetők, tőzsde
Eidenpenz József | 2017. október 4. 14:45
A hazai vállalkozóknak nagyon jó dolga van, a rengeteg állami vagy uniós támogatás, az alacsony hitelkamatok mellett kockázati tőke is keresi a befektetési lehetőségeket. Az olcsó bankhitelek korszakában is van jelentősége a tőzsdének, például kiszállási lehetőséget teremthet. Magasabb kamatok mellett pedig életet menthet.
KKV Miért lennének vállalkozók a magyarok, és miért nem azok?
Privátbankár.hu | 2013. november 18. 20:10
Még mindig a magyarok a legborúlátóbbak egy saját vállalkozás indításával kapcsolatban, az önfoglalkoztatás megítélése azonban javult valamivel a tavalyi évhez képest - derül ki az Amway huszonnégy országban végzett reprezentatív felméréséből. Saját vállalkozást leginkább a felsőfokú végzettséggel rendelkezők, illetve a harminc év alattiak indítanának.
Makro / Külgazdaság Ettől beindult a vállalkozók fantáziája
Privátbankár.hu | 2013. november 14. 10:48
Megmozgatta az évek óta zsugorodó vállalati hitelpiacot az MNB Növekedési Hitelprogramja: az első szakaszban minden hatodik (16%) hazai kkv igényelt a kedvező forrásból – mutat rá a Budapest Bank kutatása.
KKV Lassan megy a pénztárgép-átállás: kiderült, a piac a hibás
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 25. 18:06
Ha szükséges, a nemzetgazdasági tárca megteszi a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy az online pénztárgépek gyártásának elhúzódása miatt a hazai kisvállalkozók ne essenek el az állami támogatástól.
Karrier Így tanulnak a jövő vállalkozói (videó)
Privátbankár.hu | 2013. február 19. 13:15
Valós üzleti környezetben, valódi projekteken dolgoznak azok a hallgatók, akik a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) Team Business szakirányán tanulnak. A finn Team Academy oktatási modell alapján meghonosított képzés során megszerezhetik azokat a készségeket, amelyek elindíthatják őket a sikeres vállalkozóvá válás útján.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos