<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Adómentes
Makro / Külgazdaság Óriási fordulat jöhet az otthoni pálinkafőzésben
Privátbankár.hu | 2019. március 30. 10:25
Már májusban döntés születhet az Európai Unióban arról a kezdeményezésről, hogy adómentes legyen az otthoni pálinkafőzés.
Makro / Külgazdaság A kormány kiáll az otthoni pálinkafőzés adómentességéért
Privátbankár.hu | 2019. március 12. 13:46
Határozottan igényeljük ennek megtartását.
Adó Így szabadulhat lakáshitelétől - itt vannak a részletek!
Privátbankár.hu | 2014. február 26. 14:00
A munkáltató által kedvező feltételek mellett biztosítható lakáshitel-törlesztési támogatás kapcsán a most megjelent jogszabály világossá tette, milyen szempontokat kell figyelembe venni a juttatás eldöntésekor.
Adó Így szabadulhat lakáshitelétől - figyeljen a részletekre is!
Privátbankár.hu | 2014. január 28. 18:00
Egyre több cég és még több munkavállaló érdeklődik a lakáshitel törlesztés kedvezményes adózású támogatásának lehetősége iránt. A méltányolható lakásigényhez kapcsolódó lakáshitelek törlesztését a munkahely adómentesen segítheti, így mindenki jól járhat; a deviza és forinthitelesek egyaránt. Mivel az alkalmazás módja még nem kiforrott, érdemes pontosan utánanézni milyen módon élhetnek ezzel a lehetőséggel a cégek, elkerülendő a későbbi bírságokat.
Személyes pénzügyek Indul az adómegtakarítási hajrá: mutatjuk, hova tedd a pénzed!
Privátbankár.hu | 2013. december 20. 06:10
Az év végén hagyományosan beindul az adómegtakarítási hajrá: akinek félretett pénze van, ilyenkor igyekszik úgy elhelyezni befektetéseit, hogy a haszon minél nagyobb részét tarthassa magánál a futamidő végén. Jelentős adókedvezményt biztosítanak tulajdonosaiknak az olyan megtakarítási formák, mint a Tartós Befektetési Számla (TBSZ), vagy a Nyugdíj-előtakarékossági Számla (nyesz), de az önkéntes pénztárak is adóvisszatérítéssel várják az ügyfeleket. Van még néhány munkanap az adóhajrából.
Vásárló Külföldről jön a karácsonyi ajándék? Ezt kell tudni!
Privátbankár.hu | 2013. november 19. 13:00
Aki külföldről postán árut rendel, a kellemetlenségek megelőzése érdekében jó, ha tisztában van a legfontosabb szabályokkal. Ezekre most a NAV és a Magyar Posta közös sajtótájékoztatón hívta fel figyelmet. Mi után mennyit kell fizetni? Milyen papírokra adatokra van szükség a küldeményeken? Mi van, ha EU-s országból rendelek?
Adó Jövőre már a cafeteria sem lesz ugyanaz - mi változik?
Privátbankár.hu | 2013. október 21. 09:53
Alapvető változások nem lesznek a béren kívüli juttatások terén, lesznek azonban új kedvezmények és szigorítások is - írja Fata László szakértő.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG