<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
állatorvos
Vásárló Újabb veszélyes gyógyszereket kellett visszahívni
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 13. 14:12
Veszélyes állatgyógyszereket vontak vissza.
Makro / Külgazdaság A Nap Száma: te költenél milliárdokat a kisállataidra?
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 14. 15:21
Nem csak az állatorvosra, kutyapedikűrre is jut a tetemes pénzből.
Agrár Egyre nagyobb a baj: közel félmillió magyar baromfit elpusztítottak
Privátbankár.hu | 2016. november 27. 10:17
Néhány hét alatt mintegy 400 ezer állatot kellett megsemmisíteni a madárinfluenza miatt - nincs gyógymód.
Közérdekű Kisállatot tartasz? Így úszd meg az állatorvosi költségeket!
Privátbankár.hu | 2016. július 6. 14:25
A nyári kánikulában sokkal több veszély leselkedik a kedvenceinkre, egy váratlan orvosi látogatás akár egy kisebb vagyonba is kerülhet.
Agrár Mit tegyünk, ha beteg lesz kutyánk vagy cicánk?
Privátbankár.hu | 2016. május 16. 19:00
Kutyánkkal és cicánkkal is előfordul, hogy lázas és levert lesz, köhög, megváltozik az étvágya, hasmenés vagy hányás gyötri, bőrelváltozás vagy esetleg egyéb tünetek utalnak betegségre. Az állatorvoshoz rohanva sokszor abban reménykedünk, hogy majd egy gyors injekció csodát tesz, de a helyzet a valóságban nem ilyen egyszerű. Jó tisztában lenni azzal, hogy mikor, mire van szüksége a háziállatoknak, hiszen a gyógyszer önmagában csak ritkán elegendő. A legfontosabb kérdések: mikor, hogyan, mennyi ideig és mit kapjon az állat? Természetesen a döntés a kezelő állatorvos felelőssége, de az alapvető tények ismerete segíthet abban, hogy tudatos, felelősségteljes partnereivé váljunk a szakembereknek.
Biztosítás Császármetszés a cicának, sérv a kutyának? Meglepően drága lehet
Privátbankár.hu | 2013. május 9. 19:30
A hazai kutya- és macskatartók 36 százaléka havonta több mint 10 ezer forintot költ házi kedvencei ellátására, sokan azonban akár havi 40 ezer forintot is áldoznak kisállataikra, de sokan vannak azok is, akik még a kötelező kutyachipet sem engedhették meg maguknak, nem beszélve egy-egy költséges állatorvosi műtétről.
Vásárló A lovakat levágják, ugye?
Borbély Péter | 2013. január 24. 06:20
Sokaknál kiveri a biztosítékot a lóhús evése, ugyanakkor többen kifejezetten vadásszák a piacokon. Megéri-e vágólovat, csikót tartani? Hogy lehet, hogy bár szabad nálunk lovat vágni, a legtöbb húsüzem mégis Olaszországból vásárol, ráadásul Magyarországról kivitt lovakat? Világszerte évente nagyjából 5 millió lovat vágnak le. Tabu és jó üzlet egyben? A cikk témája többeket érzékenyen érinthet.
Vásárló Gazdik, figyelem: már ellenőrzik a chipeket a kutyákban
Privátbankár.hu | 2013. január 12. 11:01
December 31-én lejárt a türelmi idő, azóta folyamatosan ellenőrzik a négy hónapnál idősebb kutyákat, van-e bennük kutyacsip: van, ahol csak az állatorvos keresi az eszközt, de van, aki már találkozott egyenruhás ellenőrzéssel is.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos