<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Alulértékeltség
Részvény / Deviza / Áru Gyatra éve lett a forintnak, de mi lesz vele jövőre?
Fellegi Tamás | 2018. december 28. 06:07
Néhány stabil év után az egyébként eleve alulértékelt forint idén nagyot zuhant, és csak részben korrigált, így a jövedelmek forintban mért emelkedéséhez képest jelentős veszteséggel zárja az évet, lelassítva a bérfelzárkózási folyamatot. A gazdasági fundamentumok szerint pedig erősödnie kellene, vajon eljön-e jövőre ennek az ideje?
Részvény / Deviza / Áru Rég nem látott mélységben a forint – pedig eleve alulértékelt
Fellegi Tamás | 2018. május 15. 16:15
Ma 2016 óta nem látott gyenge értéket ért el a forint az euróval szemben. Miután a többi régiós deviza is gyengül, ez önmagában nem lenne olyan vészes dolog, egy szempontból viszont nagy baj: eleve indokolatlanul gyenge a hazai valuta, és ez nagymértékben gátolja a bérfelzárkózást.
Részvény / Deviza / Áru A lengyel zloty lett a legjobb európai valuta, de mi lesz a forinttal?
Fellegi Tamás | 2017. május 9. 06:07
Az idei év legjobban teljesítő európai valutája eddig a zloty, amely szakadatlanul erősödik, és most már az elemzők is egyre optimistábbak, arra számítva, hogy megváltozott a lengyel jegybank eddigi politikája. A forint ugyanakkor viszonylag gyenge, pedig a rá ható tényezők ugyanazok. Előbb-utóbb azonban nálunk is megjön a fordulat.
Deviza / Áru Itt az igazság: stabilan 2-essel kezdődik a forintárfolyam
Fellegi Tamás | 2015. március 25. 11:27
Több mint egy év után visszatért a forint oda, ahol az euró létezése óta eltelt hosszú idő nagy részében tartózkodott: a 2-essel kezdődő tartományba, vagyis egy euróért kevesebb, mint 300 forintot kell adni. Nézzük, miért éppen most történt ez?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG