BREEAM
Ingatlan Itt a lista: ezek a legzöldebb irodák 
Privátbankár.hu | 2013. október 8. 13:14
Mind nagyobb siker övezi a hazai irodapiac környezettudatos és energiahatékonysági törekvéseit. A magyar rekorder a fővárosban épülő Váci Corner Offices, amely a nemzetközi BREEAM minősítési rendszerben érte el az itthoni eddig legmagasabb pontszámot 78,34%-os teljesítményével – derül ki az Óbuda Group felméréséből, amely összesíti a zöld minősítéseket elért épületeket, projekteket. Egy másik népszerű rendszerben, a LEED-ben az idén átadott Green House irodaház kapott kiemelkedő minősítést: a 93 pontos Platinum cím szintén rekord.
Ingatlan A jövő ingatlanjai: ami most extra, az hamarosan elvárás lesz 
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 18. 09:20
Korábban különlegességnek számított egy fenntartható módon, „zöld” értékek mentén fejlesztett ingatlan, a jövőben ez elvárás lesz. A bérlők körében is egyre több a környezettudatos fejlesztéseket keresők aránya az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. és a Jones Lang LaSalle ingatlan-tanácsadó közös elemzése szerint.
Ingatlan Bontják az egykori Volga Szállót 
Privátbankár.hu | 2012. január 30. 16:18
A Futureal ingatlanfejlesztő csoport megkezdte Budapesten, a Váci út és a Dózsa György út sarkán lévő Ibis (régebbi nevén Volga) Szálló bontását. A bontás várhatóan márciusban fejeződik be, és speciális eljárást igényel, mivel a szálloda paneles technológiával épült.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG