British Petroleum
Részvény / Deviza / Áru Duplán esett pofára egy gyors meggazdagodásra vágyó férj 
Privátbankár.hu | 2024. február 26. 09:07
Egy szerencsétlen eset újra bebizonyította, hogy amatőröknek, akik azt hiszik, hogy tőzsdén úgy lehet üzletelni, mint a sarki bolhapiacon, nem való az értékpapír-kereskedelem.
Részvény / Deviza / Áru Ezért esik az olajár vég nélkül 
Fellegi Tamás | 2016. február 11. 06:07
Egy konferencián elemzik olajár várható alakulását, és vizsgálják a tényezőket, miért nincs még egy érdemibb felpattanás sem az olajárban. Megpróbálják megbecsülni, hogy változhatnak a mostanihoz képest a kereslet-kínálati viszonyok. Szerintük sokáig marad a mélység, ez öröm a felhasználóknak.
Makro / Külgazdaság Profitja majdnem 80 százalékát bukta a British Petrol 
Privátbankár.hu | 2013. február 5. 13:35
A brit BP olajipari konszern adózott eredménye 79 százalékkal csökkent a tavalyi utolsó negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, részben a Mexikói-öbölben történt olajszennyezéssel kapcsolatos kártérítések miatt.
KKV Gigászi bírságot kapott a British Petrol  
Privátbankár.hu | 2012. november 16. 07:50
Rekordösszegű, több mint 4,5 milliárd dolláros (ezer milliárd forintos) pénzbírságot kell fizetnie a BP brit olajcégnek a Mexikói-öbölben két és fél éve történt olajkatasztrófa miatt.
Makro / Külgazdaság Mintegy 1200 milliárd forintnyi olajérdekeltségét adja el a BP 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 10. 17:29
A BP olajmulti ezt az 5 és fél milliárd dollárnyi olajkitermelő érdekeltség eladást is a 2010-es olajszennyezés miatt rávert 21 milliárdos kártérítésre akarja fordítani.
Részvény / Deviza / Áru Mégis marad a Mol a Nabuccoban?  
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 12:26
A Mol-csoport és az FGSZ üdvözli az azerbajdzsáni Shah Deniz II. Konzorcium döntését, amellyel a Nabucco West gázvezetéket választotta az európai szállításokra. A Mol-csoport egyben úgy véli, egy felülvizsgált, rövidebb és kisebb kapacitású Nabucco-vezeték életképes lehet. A Mol korábbi álláspontja szerint a projekt esetében mind a finanszírozási háttér, mind pedig a gáz forrása bizonytalan.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG