<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Családi gazdaság
Személyes pénzügyek Már alapítványra is lehet bízni a családi vagyont – hogyan?
Privátbankár.hu | 2019. július 27. 17:10
A vagyonkezelő alapítvány intézményének bevezetésével a vagyonkezelés új formája jelent meg. Ebben az esetben a vagyonrendelő által alapított önálló jogi személy végzi a vagyonkezelést alapítványi formában akár az alapító ellenőrzése mellett. A KCG Partners szakértőit kérdeztük a magáncélra létesített, úgynevezett családi vagyonkezelő alapítványok legújabb, és egyben módosítás alatt álló jogi szabályozásról, és adózási előnyeiről.
Személyes pénzügyek Készülj fel: még 60 évesen is a gyerekedről kell gondoskodnod
Privátbankár.hu | 2015. október 28. 20:03
Az Európai Bizottság tanulmánya szerint a 2011 után született gyerekek harmada valószínűleg megéli a 100. életévét. Az elkövetkező évtizedekben a fiatalok kisebbségbe szorulnak az idősebb generációval szemben, akik viszont még akár 60 éves koruk felett is gondoskodnak majd felnőtt gyermekeikről.
Agrár Földet is lehet venni olcsó hitelből
Privátbankár.hu | 2014. február 4. 16:16
A jegybank ismét módosította növekedési hitelprogramját, őstermelők és családi gazdálkodók is pályázhatnak.
KKV Hetek múlva korlátozhatják a földvásárlást
Privátbankár.hu | 2013. április 30. 07:17
Megszüntetnék a spekulációt és a kis- és közepes gazdaságokat hoznák helyzetbe az új törvénnyel. Komoly vitára számítanak a parlamentben. Közben készül a vízgazdálkodási stratégia is.
KKV Földre küldik a gazdákat
Privátbankár.hu | 2013. április 10. 13:25
Meghirdetik a Földet a gazdáknak! elnevezésű programot, amelyben 200 ezer hektár állami földet adnak haszonbérletbe. A kis- és közepes birtokok számát növelné a szaktárca.
KKV A magas takarmányárak okoznak fejtörést a hazai gazdáknak
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 12:55
A magas takarmányárak miatt nehéz helyzetbe kerültek az állattartók Zala megyében, további gondot okoz, hogy emelkedik az importból beszerezhető, magas fehérjetartalmú szója ára is, és az elmúlt évekhez képest a széna és a szalma mennyisége is jóval kevesebb - közölte Horváth Gyula, a Zala Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságának vezetője hétfőn az MTI-vel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos