Fekete Péntek
Részvény / Deviza / Áru 7 dologra is figyelni kell a héten, halál vár egy devizára 
Eidenpenz József | 2023. november 20. 12:07
A tőzsdéken vihar előtti csend, miközben rengeteg esemény várható a héten. Gyengül a forint, az OTP és a Richter esését a Mol emelkedése ellensúlyozza. Győzött a láncfűrészes Argentínában, felnyomhatják az olaj árát a főbb kitermelők. Nem sokáig volt állás nélkül a mesterségesintelligencia-guru.
Részvény / Deviza / Áru Bemutatták az Apple új telefonjait, már a fekete péntek sem lesz a régi 
Eidenpenz József | 2020. október 14. 11:52
Borús kezdés után pluszba fordultak az európai tőzsdeindexek, Budapesten és Varsóban felülteljesít az index. Főleg az OTP húzza a BUX-ot, a forint viszont tovább gyengül. Az Apple iPhone hozta a papírformát, a Walmart apró részekre szabdalta a fekete pénteket. Profi hedge fund-kezelők shortolják a vírusválságból meggazdagodó társaságok részvényeit, pedig a válsághelyzet romlik.
Vásárló Őrület, ami a postákon megy: az egész ország az internetről rendel? 
Privátbankár.hu | 2017. november 14. 11:14
Miközben a posta munkaerőhiánnyal küzd, a kézbesítendő csomagok száma már októberben meghaladja a tavaly karácsonyi forgalmat. Az biztos, hogy rekordot dönt az e-kereskedelem, meglátjuk, hogy idén sikerül-e lépést tartani vele.
Vásárló Hajnalban kitört a téboly: te hiszel a 80 százalékos kedvezményben?  
Privátbankár.hu | 2016. november 25. 08:12
Hetek óta erre gyúrnak a kereskedők, ma végre eljött a nap, amikor milliárdokat költhetünk el a leakciózott termékekre. Amilyen sok lehetőséget rejt ez a nap a spórolásra, legalább annyi esélye van annak, hogy csúnyán hoppon maradunk - mire kell oldafigyelni? Lehetünk egyébként ellenállók is: épp a Black Friday-jel van egy időben a Ne vásárolj semmit nap, ami épp az esztelen költekezésnek szabna gátat.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG