Fotex
Részvény / Deviza / Áru Iszonyatos forgalom és hullámvasút Mészáros Lőrinc cégeiben
Privátbankár.hu | 2017. július 5. 14:10
A napok, de most már inkább hetek óta tartó őrület, amely az Opimus és a Konzum piacát jellemzi, ma soha nem látott forgalomban és elképesztő ármozgásban csúcsosodik ki.
Részvény / Deviza / Áru A nap száma: Ennyit hozott össze ez a magyar nagyvállalkozó Luxemburgban
Eidenpenz József | 2017. május 2. 18:08
Közzétette a tavalyi mérlegét a Fotex, amelyben 6,2 millió eurós nyereség áll. Ez eléggé jelentős, 36 százalékos növekedés, de a társaság eredménye eléggé ingadozó. A jobb eredményhez komolyan hozzájárult az Ajka Kristály. Némi osztalékot is fizetnek.
Részvény / Deviza / Áru Újabb magyar érdekeltséget adott el a Fotex, 18 százalék két hét alatt
Eidenpenz József | 2015. október 23. 12:33
A Magyarországról pár éve Hollandiába, majd Luxemburgba költöző Fotex eladta a veszprémi Balaton Bútor Kft-t és komoly méretű hollandiai irodaházat vett. A részvények árfolyama bő két hét alatt 18 százalékkal ment fel.
Részvény / Deviza / Áru A tőzsde a felhőbe költözik – a BÉT negyed százada 4.
Fellegi Tamás | 2015. június 20. 10:57
Jött az ezredforduló, egyrészt a 4 éves, összeomlásokkal tarkított hossz utolsó etapjával, másrészt a tőzsdeterem végnapjával. A brókercégeknél még egy darabig tovább éltek kis tőzsdetermek, befektetői klubok – majd maradt a felhő. De hátra volt még a tőzsdének egy fényes, nagy felívelése.
Részvény / Deviza / Áru Amikor még csápoltak a brókerek: a BÉT negyed százada - 1.
Fellegi Tamás | 2015. június 17. 13:39
Itt az évforduló, 25 éves a BÉT. Ugyan nem kifejezetten fényes az ünnep, mivel szebb a múlt, mint a jelen, de ez a technikai fejlődés eredménye. A tőzsdetermek bezártak, a nemzetállami tőzsdék szerepe csökken. Ha át is alakulnak azonban a piacok, a lehetőségek ugyanúgy megmaradnak. Ahogy Kostolany mondja: a tőzsdén sosem megy le a nap.
Részvény / Deviza / Áru Élet a tőzsde után – pár millió euróra csökkent a Borsodchem vesztesége
Eidenpenz József | 2015. június 11. 15:38
A tőzsdéről kivezetett részvénytársaságok utóélete sokszor érdekes. Azt gondolná az ember, hogy megtáltosodnak, mert a fő tulajdonos éppen a jó kilátások miatt vásárolta ki a kisrészvényeseket. Ez azonban nem mindenütt igaz, főleg az orosz válság húz vissza.
Részvény / Deviza / Áru Ismét osztalékot fizet a Fotex Luxemburgból
Eidenpenz József | 2015. május 21. 16:38
Luxemburgból szeretettel – a pár évvel ezelőtt kivándorolt holdingtársaság az előző évhez hasonlóan részvényenként három cent osztalékot fizet. Az árfolyam ismét szépen megugrott a hírre, mint tavaly.
Részvény / Deviza / Áru Harminc százalékkal emelkedett a magyar részvény – kár, hogy Luxemburgban
Eidenpenz József | 2015. február 18. 16:35
A luxemburgi tőzsdén mintegy két hónap alatt 95-98 centről 1,29 euróra emelkedett a Fotex részvénye. Pedig a céggel kapcsolatban semmit nem jelentettek be az utóbbi időben, de ha ismét osztalékot fizet, az vonzó lehet.
Részvény / Deviza / Áru Külföldön bezzeg fizet osztalékot a Fotex
Eidenpenz József | 2013. május 8. 14:01
Törzsrészvényenként két eurócentes osztalék kifizetéséről döntött a Fotex éves rendes közgyűlése. A magyar tőkepiac Luxemburgba emigrált nagy öregje anyavállalati szinten ugyan veszteséges, a konszolidált számok még nem ismeretesek. Árfolyama kissé magához tért az utóbbi időben.
Részvény / Deviza / Áru A Fotex Hollandiából is tovább disszidált
Eidenpenz József | 2012. szeptember 25. 15:18
Egészen a Luxemburgi Értéktőzsde honlapjáig kell menni, hogy a pesti tőzsdéről tavasszal kivezetett Fotexről megtudjunk valamit, és angolul kell tudni hozzá. A cég ismét disszidált, Hollandiából Luxemburgba tette át székhelyét. Árfolyama mintegy harmadát elvesztette a magyarországi kivezetés óta.
Részvény / Deviza / Áru Éves mélypontján a Fotex, Katsomalos megint vásárolt
Privátbankár.hu | 2012. május 22. 11:26
A Fotex bejelentette a Luxemburgi Értéktőzsdének, hogy Nicolaos Katsomalos átlépve a tíz százalékos tulajdoni hányadot, 12,84 százalékot szerzett a társaságban. A részvények viszont éves minimumárukra, 69 centre süllyedtek a tőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Búcsút intett a Fotex a Budapesti Értéktőzsdének
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 07:52
A Fotex részvényeivel hétfőn lehetett utoljára kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén, a papírok ezután a Luxemburgi Tőzsdén érhetők el, a budapesti piacon kereskedett részvények pedig áttranszferálhatók a luxemburgi tőzsdére. A Fotex-részvényeket március 30-án vezetik ki a Budapesti Értéktőzsdéről.
Részvény / Deviza / Áru Irány Luxemburg: mit kezdjünk most a Fotex-részvényekkel?
Privátbankár.hu | 2012. március 26. 10:35
Március 30-án vezetik ki a Fotex-részvényeket a Budapesti Értéktőzsdéről; a jövőben Luxembourgban kereskednek majd a papírokkal. Aki meg szeretné tartani papírjait, de brókercége nem fér hozzá a külföldi piacokhoz, most törheti a fejét. A NYESZ-számlájukon Fotexet tartó ügyfeleknek is lehet gondja a papírokkal.
Részvény / Deviza / Áru A tőzsde kis eséssel megúszta a napot, a Fotex nem
Privátbankár.hu | 2012. március 20. 17:23
Ahhoz képest, hogy a világ részvénypiacain egyre határozottabb az eladói nyomás, a Budapesti Értéktőzsde részvényszekciója egész jól átvészelte a keddi kereskedést.
Részvény / Deviza / Áru Zuhanó kőként esik a Fotex – így járt, aki hosszú távon megtartotta
Eidenpenz József | 2012. március 20. 16:07
Elhagyja a Budapesti Értéktőzsdét a jelenlegi szereplők közül a legrégebbi részvény, a Fotex, és április elejétől Luxemburgban lehet majd csak kereskedni vele. A nagy múltú papír a múlt hét végi bejelentés nyomán két nap alatt 16,6 százalékot zuhant a tőzsdén, sokan attól tartottak, hogy Luxemburgból is rövidesen távozni fog, ezt azonban a cég mai közleményében cáfolta.
Részvény / Deviza / Áru Luxemburgban ismét bevásárolt saját részvényekből a Fotex
Privátbankár.hu | 2012. március 20. 07:37
A Fotex Holding 45.602 darab saját részvényt vett a Luxemburgi Értéktőzsdén részvényenként 1,09 eurós áron - közölte a társaság a BÉT honlapján hétfőn. A társaság múlt héten jelentette be, hogy átvezeti részvényeit a BÉT-ről a Luxemburgi Értéktőzsdére.
Részvény / Deviza / Áru A nap végére jól lehúzták a Molt
Privátbankár.hu | 2012. március 19. 17:43
A majdnem egész nap pluszban tartózkodó BUX index a nap végén, a záró szakaszban váratlanul leesett, ami elsősorban a Mol gyengélkedésének köszönhető. Az OTP sokáig 4000 forint felett volt, de a nap végére lejjebb csorgott. Határozottan erősödött a forint, ismét 290 forint alá esett az euró.
Részvény / Deviza / Áru Tovább veszi saját részvényeit a Fotex
Privátbankár.hu | 2012. március 14. 16:19
A Fotex Holding újabb, ezúttal 40 ezer darab Fotex részvény vásárlására adott megbízást a Luxemburgi Értéktőzsdén részvényenként legfeljebb 1,1 euróért. Az utóbbi hetekben már harmadszorra adott megbízást a társaság saját részvényeinek vásárlására.
Részvény / Deviza / Áru Ismét megbízást adott saját részvény vásárlására a Fotex
Privátbankár.hu | 2012. március 13. 08:04
A Fotex Holding megbízást adott 100 ezer darab Fotex részvény vásárlására részvényenként legfeljebb 1,1 eurós áron a Luxemburgi Értéktőzsdén - jelentette be a Fotex a BÉT honlapján. A Fotex legutóbb március 7-én adott megbízást saját részvény vásárlására.
Részvény / Deviza / Áru Lasszóval kell fogni a BUX-indexbe való részvényeket
Eidenpenz József | 2012. március 8. 11:57
Április 1-től a BUX és a BUMIX indexek szokásos féléves felülvizsgálata során a BUX-ba bekerül a z Appeninn részvénye, és egy papír sem kerül ki közülük. Pedig elvileg két cég, a Fotex és a PannErgy sem teljesítette az indexben maradás feltételeit, ki kellene hullniuk, de az index stabilitása érdekében maradhatnak. Nincs ugyanis elég, megfelelő minőségű részvény.
Részvény / Deviza / Áru A luxemburgi tőzsdére megy a Fotex
Privátbankár.hu | 2012. február 20. 13:55
A Fotex kezdeményezte részvényeinek a Luxemburgi Értéktőzsdére történő bevezetését - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A döntést a társaság európai jelenlétének megerősítése és a Fotex részvények forgalmának növelése érdekében hozta a társaság.
hírlevél
depositphotos