<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fundamentális elemzés
Részvény / Deviza / Áru Nagyot akarok szakítani - elég a matek, vagy olvasni is tudni kell?
Privátbankár.hu | 2016. október 19. 20:30
Jól csengő név, menő termékek és az újság is velük van tele? Ezek még nem tesznek egy részvényt jó befektetéssé, és főleg minket gazdaggá. Fellegi Tamás a mai Mit tegyekben felvázolja, hogyan érdemes nekiindulni, ha magunk akarjuk megismerni és kielemezni a kiszemelt cégben lévő potenciált.
Részvény / Deviza / Áru Reális értékelés vagy manipuláció? Ha elhisszük, ráfázhatunk
Fellegi Tamás | 2016. október 4. 14:28
A JP Morgan felminősítette az OTP célárát több mint 30 százalékkal. Ugye, furcsán hangzik? A bankkal semmi különös nem történt, az ország adósságának felminősítése már rég aktuális volt, és amúgy sem indokol ekkora eltérést. Mire jók ezek a célárak, fel-, és leminősítések, segítenek, vagy inkább kárt okoznak?
Részvény / Deviza / Áru Ne légy tipikus kisbefektető, ne ess pánikba!
Eidenpenz József | 2016. június 30. 08:15
A válságok, pánikok sokszor a legjobb lehetőségeket nyújtják arra, hogy részvényeket vegyünk, ha hosszú távon gondolkodunk. De legalábbis nem érdemes abba a hibába esni, hogy ilyenkor adjuk el mindenünket. Aki a 2009-es pánik mélypontja közelében vásárolt, az mára megháromszorozhatta a pénzét, de korábban is volt erre példa.
Befalap Technikai vagy fundamentális elemzés? Egy érdekes kísérlet margójára
Eidenpenz József | 2012. december 19. 05:45
Három, illetve öt év alatt – ami a 2008-2009-es nagy tőkepiaci zuhanást is magában foglalja – nagyon hasonlóan teljesítettek a Concorde Alapkezelő technikai elemzésre és fundamentális elemzésre szakosodott befektetési alapjai. A nagy zuhanás során a kockázatkezelés azonban aranyat ért. Így lehet két (vagy négy) úton ugyanoda elindulni.
Befalap Az ország, ahol tőzsdei befektetőnek lenni hülyeség - interjú Szabó Lászlóval
Eidenpenz József | 2012. december 3. 08:50
A technikai és a fundamentális elemzők között is vannak nagyon jók, de a józan paraszti ész talán még többet számít – vallja Szabó László, a Concorde Alapkezelő elnöke. A magyar piacon már csak nagyon nagy diszkonttal hajlandó részvényeket venni, mert a kisbefektetőket senki sem védi érdemben. Tíz döntésből kilencet globálisan hoznak, jó eredményekkel, mégis a világ legrosszabb piacán próbálják ezt eladni, de ezen változtatni készülnek.
Részvény / Deviza / Áru Óriási tőzsdei ralit jósol a Fuggerek tanácsadója - 5 érve is van
Privátbankár.hu | 2012. július 30. 12:20
A több mint 500 éves Fürst Fugger Privatbank tanácsadója szerint a június végén kezdődött részvénypiaci fellendülés még legalább novemberig ki fog tartani a német piacon, és a DAX index 8255 pontig mehet fel. A technikai elemzés szakértőjének legalább öt érve van emellett.
Deviza / Áru Fundamentálisan javult, technikailag romlott az arany esélye
Privátbankár.hu | 2012. január 12. 14:23
Javultak az arany kilátásai fundamentális oldalról az indiai rúpia gyengülő trendjének törésével, az eurózónával kapcsolatos aggodalmak is változatlanul sokat nyomnak a latban. A technikai grafikon azonban óvatosságra int a rövidtávú aranyvételekkel kapcsolatban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG