GazdaságTV.hu
Részvény / Deviza / Áru Egy napra ismét hangos lesz a tőzsde (videó)
Privátbankár.hu | 2012. június 12. 12:27
Június 21-én egy napra visszaköltözik a Budapesti Értéktőzsde a Vörösmarty téri régi épületbe és a kereskedés is a régi hangulatot idézi majd. 10 órakor indul el a nyílt kikiáltásos kereskedés, melynek köszönhetően a befektetők, a tőzsdei kereskedés iránt érdeklődők a helyszínen élőben részesei lehetnek az értékpapír-kereskedelem izgalmas és látványos világának.
Makro / Külgazdaság Meddig elég Magyarország pénze? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. június 8. 10:40
A kormány tartalékai és egy esetleges megfelelő összegű IMF-hitelmegállapodás az elkövetkező évekre elegendő hátteret adhatnak ahhoz, hogy a felmerülő finanszírozási igényeket biztonsággal teljesítse Magyarország. Ha nem lesz megállapodás a nemzetközi szervezetekkel, akkor olyan megoldásokra kényszerülhetünk, amit nem díjaznának a piacok.
Részvény / Deviza / Áru Újra teljes gőzzel üzemelnek a piacok - lesz-e meglepetés? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. június 6. 09:24
Hétfőn és kedden Londonban zárva voltak a piacok, ma azonban már teljes gőzzel folyik a kereskedés minden parketten. Az EKB kamatdöntésére és a spanyol fejleményekre figyelnek a befektetők.
Karrier Másfél-kétmillió ember is rosszabbul fog élni a következő években? (videó)
Privátbankár.hu | 2012. május 11. 16:25
Ha a szükséges gazdasági strukturális átalakítások megtörténnek, az akár másfél-két millió embert is érinthet.
Ingatlan Lakástakarék: százezres támogatást kaphatnak a társasházak is (videó)
Privátbankár.hu | 2012. április 24. 11:05
A magánszemélyekhez hasonlóan a társasházak, lakásszövetkezetek is köthetnek lakástakarékpénztári szerződéseket - az épületekre kötött szerződések állami támogatása ráadásul jóval magasabb, mint a magánszemélyekre érvényes összegek.
Deviza / Áru Kis pénz, nagy foci: mi az a tőkeáttétel? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. március 23. 09:02
Nem feltétlenül van szükségünk annyi pénzre, amennyi részvénybe, devizába vagy akár olajba akarunk fektetni: akár kevés pénzzel is megmozgathatunk jelentősebb tőkét a piacokon a tőkeáttétel segítségével. A kockázatról azonban nem szabad megfeledkezni: nem csak a nyereség, hanem a veszteség is megsokszorozódhat.
Utazás 1000 kilométer autópálya hazája: mit tud a horvát gazdaság? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. március 19. 14:48
Januárban úgy döntöttek a horvát polgárok, hogy szeretnének belépni az Európai Unió tagjai közé - így 2013-tól egy hajóban evezhetünk. Mit kell tudni a horvát gazdaságról?
Pénzügyi szektor A vártnál kisebb lett a Gránit Bank vesztesége (videó)
Privátbankár.hu | 2012. február 24. 11:40
A Gránit Bank korábbi 7 milliárdos mérlegfőösszege 2011. végére több mint 33 milliárdra növekedett, amely elsősorban annak köszönhető, hogy a betétállomány hatszorosára, a kihelyezett hitelek összege pedig közel tízszeresére emelkedett.
Részvény / Deviza / Áru Az élet Steve Jobs után - mi az Apple sikerének titka? (videó)
Privátbankár.hu | 2012. február 22. 15:13
Az Apple piaci értéke már megközelíti Magyarország tavalyi GDP-jének háromszorosát - ehhez valóban kellett egy karizmatikus vezető, de nem kizárólag Steve Jobson múlt, hogy egy vállalat akkorára duzzadjon, mint egy közepes európai gazdaság. Mi a recept?
Friss
hírlevél