Lombard Lízing Csoport
Pénzügyi szektor Dacoltak az MNB-vel, meg is lett a következménye
Privátbankár.hu | 2016. június 13. 10:12
8,4 millió forint bírságot kapott a Lombar Lízing, mivel későn szüntette meg a forint alapú casco devizában történő felszámolását, és visszafizetni sem tudott időben.
Pénzügyi szektor Szemmel tartja a jegybank a Lombard Lízinget
Privátbankár.hu | 2015. június 19. 15:24
A jegybank elszámolási témavizsgálatban folyamatosan figyelemmel kísérte és kíséri a Lombard Lízing Zrt. tevékenységét, és határozottan fellép a jogsértések esetén - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Pénzügyi szektor Megint vizsgálja az MNB a Lombard Lízinget
Privátbankár.hu | 2015. május 21. 16:15
A Magyar Nemzeti Bank utóvizsgálat keretében ellenőrzi, hogy a Lombard Lízing Zrt. teljesítette-e korábbi felügyeleti határozatát.
Biztosítás A Lombard Lízingnek május elejéig kell fizetnie az ügyfeleknek
Privátbankár.hu | 2015. április 23. 16:40
Május elejéig kell visszafizetnie a Lombard Lízing Zrt.-nek az érintett ügyfelek felé azt az összesen 380 millió forintot, amelyet a beépített casco-biztosításnál árfolyam-különbözetként jogtalanul szedett be tőlük.
Pénzügyi szektor Nem akarnak elszámolni? Rogán ráküldi a jegybankot az egyik lízingcégre
Privátbankár.hu | 2015. március 31. 14:04
Teljes körű vizsgálat megindítására kérte a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) a Lombard Lízing Zrt. ügyében.
Biztosítás Kétszer is pénzt kap vissza 14 ezer autós
Privátbankár.hu | 2015. február 9. 10:59
Mintegy 14 ezer autós a tavaszi elszámoláson túl 380 millió forintot kap vissza a Lombard Lízingtől a jogtalanul devizában felszámított casco-díj miatt. A finanszírozó cég jogerősen vesztett a felügyelettel szemben.
Pénzügyi szektor Még a cascót is devizában adták: mikor kapnak vissza pénzt az autósok?
Privátbankár.hu | 2014. október 20. 07:38
Bár az MNB már lezárta az ellenőrzéssorozatot, kiosztotta a bírságokat, mégis vannak olyan autósok, akik nem kapták vissza pénzüket - az egyik cég ugyanis fellebbezett.
Vásárló Devizát kértek forint helyett: milliós bírság a spekuláns lízingcégnek
Privátbankár.hu | 2013. július 2. 11:28
Devizában számolta fel fogyasztóival szemben a járművek forintban megállapított casco díját a Lombard Lízing Zrt., emellett egyik díjtétele többszöri emelése során elmulasztotta előzetesen időben tájékoztatni fogyasztóit. A PSZÁF ma publikált határozataiban összesen 25 millió forint bírságot szabott ki a társaságra, megtiltotta a jogsértő gyakorlat folytatását, s kötelezte a törvénysértően beszedett mintegy 380 millió forint fogyasztók részére való visszafizetésére.
Vásárló Zuhanás a használtautó-piacon: évtizedes mélyponton a finanszírozás
Privátbankár.hu | 2012. január 27. 11:44
A legfrissebb lízingpiaci adatok alapján 2011-ben tovább romlottak, így 100 milliárd forint alá csúszva évtizedes negatív rekordot döntöttek a lakossági gépjármű-finanszírozási piac eredményei. Az áfa-törvény változásának köszönhetően a nyíltvégű pénzügyi lízing pörgetheti fel a vállalkozások autóvásárlási kedvét.
hírlevél
depositphotos