<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Naptej
Vásárló Vajon kell-e félni a naptejtől? Most kiderül
Privátbankár.hu | 2019. június 11. 20:01
A rövid válasz: nem, nem kell. A héten szinte mindennap 30 fok fölött lesz a hőmérséklet, azaz megérkezett az igazi strandidő Magyarországra. Arra a legtöbb ember már magától is gondol, hogy használjon naptejet, azonban mostanában egyre többször hallani arról, hogy ezek a krémek veszélyesek lehetnek ránk. Mitől kell jobban tartani, a naptejektől, vagy a káros sugaraktól?
Vásárló A jó naptej nem kell, hogy feltétlenül drága legyen
Privátbankár.hu | 2018. július 1. 11:01
Új teszt készült, és azt mutatta, mint a régiek: a napozókrémek és olajok között az olcsó sokszor jobb, mint a drága. A németországi áruházláncok, drogéria-hálózatok termékei közül több is a csúcson végzett, ezek nálunk is előfordulhatnak. De nem mindegy, hogyan használjuk ezeket, és egyik sem csodaszer.
Makro / Külgazdaság Az év hülyéi – ennél rosszabb helyre nem kenhetsz naptejet
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 31. 08:15
Kivéve, ha mindenáron kórházban szeretnéd végezni.
Vásárló 12 életveszélyes tévedés, amit a tűző napon folyton elkövetnek
Privátbankár.hu | 2015. július 22. 19:30
Bőrrákot szeretne? Nálunk könnyen megkaphatja. A magyar strandokat elnézve úgy tűnik, rengetegen nem tartják be az előírásokat, vagy rosszul tudják, a strandüzemeltetők sem tesznek szinte semmit. A bőrrákos esetek száma pedig igencsak nő.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG