<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Patika Egészségpénztár
Makro / Külgazdaság Újabb önsegélyező pénztár lett a múlté
Privátbankár.hu | 2021. április 8. 14:52
Bekövetkezett, amit korábbi cikkünkben előrejeleztünk: a hazai önsegélyező pénztárak évek óta tartó szűkülése folytatódott. A TEMPO Egészség- és Önsegélyező Pénztár beolvadt a Patika Egészségpénztárba, amelynek eredményeként utóbbi taglétszáma nyolcvanezer fő fölé, a vagyona pedig több mint ötmilliárd forintra nőtt.
Személyes pénzügyek Jó a munkáltatónak és a dolgozónak – ezért éri meg cafeteriát adni
Valkai Nikoletta | 2016. január 18. 06:10
Ma minden második munkavállaló kap béren kívüli juttatást Magyarországon. Jó hír, hogy 2016-ban nemcsak a fizetendő közteher csökken, hanem a bérnél kedvezőbben adózó juttatások költhetősége is bővül, hiszen egyre több elfogadóhelyen fizethetünk a cafeteria kártyával - mondja Dr. Lukács Marianna, a Patika-csoport vezetője. Ráadásul a dolgozók üzemanyag-vásárlását is támogathatja ilyen formában a munkáltató. Interjú.
Vásárló Gyógyszer-rekord: megelőzés helyett inkább a patikában költjük a pénzt
Privátbankár.hu | 2012. május 17. 09:24
A béren kívüli juttatások rendszerének átalakítása következtében a Patikapénztár tagjai az év első hónapjaiban soha nem látott mértékben, 70 százalékos arányban költöttek patikaszerekre. Közben a rekreációs szolgáltatások SZÉP-kártyára irányítása egyelőre nem tekinthető sikeresnek, a pénztártagok teljesen visszafogták az egészségmegőrző szolgáltatások igénybevételét.
Személyes pénzügyek "Betegségpénztárakká" degradálják az egészségkasszákat?
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 16:52
Az egészségpénztári számlákról 2012-ben nem lehet már sportra, gyógyüdülésre, vagy fürdőkre költeni, a kormányzat mindent a Széchenyi Pihenőkártyához (SZÉP) akar átcsoportosítani. Egy pénztári vezető szerint "ironikus az egészségügyi hozzájárulás kivetése azokra a pénztárakra, amelyek az OEP-et segítik".
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG