Privátbanki szolgáltatás
Személyes pénzügyek Csak nem akar bővülni a hazai gazdagok szűk köre
Privátbankár.hu | 2021. február 19. 16:39
Magyarországon nagyjából 3500 magyar család birtokolja a teljes lakossági bankszámla- és értékpapír-megtakarítások csaknem 10 százalékát. Ráadásul minél gazdagabb valaki, az utóbbi évek tanúsága szerint annál gyorsabban nőttek a megtakarításai. Rendkívül nagyok a különbségek a 30 és 60 éves vagyonosok, illetve a nők és a férfiak pénzügyi viselkedése, preferenciái között - derült ki a Blochamps Capital legfrissebb kutatásából.
Részvény / Deviza / Áru Nem csak Mészáros Lőrinc szedte meg magát tavaly - itt a friss privátbanki lista!
Csabai Károly | 2020. január 16. 06:07
A magyarországi privátbankárok által kezelt vagyon több mint 20 százalékkal gyarapodott 2019-ben, az egy évvel korábbinál több, immár közel 45 ezer ügyfélszámlán csaknem 5700 milliárd forint szunnyadt – derül ki az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által a szolgáltatók körében félévente elvégzett legfrissebb felméréséből.
Részvény / Deviza / Áru A gazdagok még gazdagabbak lettek - féléves privátbanki körkép
Csabai Károly | 2019. július 18. 15:15
Már több mint 5 ezer milliárdot kezelnek a hazai privátbankárok. Ennyi volt 2019 első félévének végén a 44 ezret meghaladó ügyfélszámlán – derül ki a félévente elkészített újabb körképünkből. Időarányosan ugyanis teljesült a privátbankárok többségének ez év eleji várakozása, miszerint az általuk kezelt vagyon a tavalyihoz viszonyítva az idén akár két számjeggyel nőhet.
Pénzügyi szektor A Raiffeisen érzi a fellendülést és a kamatmentes időszakot is jól bírja
Fellegi Tamás | 2017. március 22. 14:06
Sikeres éve volt tavaly a hazai Raiffeisen Banknak az alacsony kamatkörnyezet ellenére. Jól jön az építőipar felfutása, van mit finanszírozni, erős a vállalati hitelezés és persze az újra növekvő lakossági hitelezés is sokat jelent. Piacvezető a Raiffeisen a privátbanki szektorban, és a biztosítási termékek eladása is jól megy.
Személyes pénzügyek A legtöbb vagyont külföldről utalhatják haza a jövőben
Eidenpenz József | 2016. április 20. 17:00
Az adószabályok globális változásával sok nagyobb vagyon hazakerülhet külföldről, ezzel azonban tovább koncentrálódnak a megtakarítások. Az Erste World néven új, kiemelt prémium ügyfélszegmenst hoz létre a 20 és 70 millió forint közötti megtakarításokkal rendelkezőknek.
Karrier Díjazták a privátbankárokat - itt vannak a legjobbak
Privátbankár.hu | 2015. október 7. 10:09
Első alkalommal díjazták a privátbanki szakmát.
Pénzügyi szektor Így rendezi át a privátbanki üzletágat a minikamatok világa
Eidenpenz József | 2014. június 26. 06:10
Másfél év alatt hatvan százalékkal nőtt az Equilor-nál levő privátbanki vagyonok értéke. Sokan még mindig 8-10 százalékos kamatot szeretnének elérni, de egyre többen látják, hogy ez csak kockázatvállalással lehetséges. A legtöbben befektetési jegyeket vásárolnak, de sokan utaznak devizában vagy ingatlanban is. Interjú Nagy Bertalannal, az Equilor Private Banking-igazgatójával.
Pénzügyi szektor Újabb díjat nyert a Citi Magyarország
Privátbankár.hu | 2014. március 5. 11:37
A Citigoldé a Legjobb befektetési termékkínálat Magyarországon az Euromoney 2014. évi Privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatások felmérése alapján.
Pénzügyi szektor Csapás az offshore-lovagokra: megszűnik a legrégebbi svájci bank
Privátbankár.hu | 2013. január 4. 10:57
Kénytelen lesz beszüntetni működését a legrégibb svájci bank, miután bűnösnek vallotta magát egy New York-i bíróság előtt az amerikai polgároknak adóelkerülésben nyújtott támogatás miatt ellene indított vádban.
Pénzügyi szektor 60 milliárdos Erste-üzlet: vihetik a BNP Paribas leggazdagabb ügyfeleit
Privátbankár.hu | 2012. november 20. 13:53
A GVH versenytanácsa rábólintott az üzletre, az Erste viheti a BNP Paribas privátbanki üzletágát tokkal-vonóval.
Pénzügyi szektor Meglepően sok a prémium banki ügyfél
Privátbankár.hu | 2012. október 17. 09:47
Egyre jobban figyelnek a bankok a gazdag, prémium ügyfelekre. A magyar privátbanki ügyfelek 20-30 ezer, a prémium ügyfélkörben több mint 300 ezer család lehet érintett.
Pénzügyi szektor Az Erste privátbankja lett a legjobb
Privátbankár.hu | 2012. február 20. 13:41
Az Erste Bank Private Banking üzletágát találta a legjobbnak a Magyarországon működő szolgáltatók között a Euromoney.
Személyes pénzügyek Már rengetegen viszik ki pénzüket Ausztriába
Privátbankár.hu | 2011. december 23. 10:14
Akad olyan ausztriai bank, ahol a két ünnep között már minden időpont betelt, annyi magyar jelentkezett be számlanyitásra. Az elmúlt napokban szaporodott meg jelentősen azok száma, akik pénzüket már csak a határon túl érzik biztonságban. Mintha a kisebb pénzűek is elkezdték volna a pénzkimenekítést.
hírlevél
depositphotos