<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Szeptember 11.
Makro / Külgazdaság Az FBI eddig titkos dokumentumot hozott nyilvánosságra szeptember 11-ről
MTI | 2021. szeptember 12. 10:07
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szombaton Joe Biden amerikai elnök utasítására nyilvánosságra hozta a 2001. szeptember 11-i merényletekkel kapcsolatos nyomozásának első, kivonatolt anyagát, amely egyebek közt vizsgálja a szaúdi kormány és a merénylők kapcsolatát is - jelentette be a CNN amerikai hírtelevízió.
Makro / Külgazdaság Szeptember 11: a terror elleni amerikai hadjárat 20 évének elképesztő mérlege – A hét videója
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2021. szeptember 10. 18:47
Az afganisztáni kivonulás után sokan már új „Biden-doktrínáról”, a külföldi katonai intervenciók végéről beszélnek. Az amerikai történelem viszont másra tanít bennünket és az óriásira nőtt katona-ipari komplexum is bármikor újabb megrendeléseket követelhet magának. Eközben az amerikai hátország már forrong. Káncz Csaba külpolitikai elemző videókommentárja.
Karrier Meghökkentő titkokat fedett fel a CIA: de mi köze ehhez a meséknek és a pornófilmeknek?
Privátbankár.hu | 2017. november 2. 15:41
Nyilvánosságra hozott több dokumentumot is a CIA, egyebek mellett kiderült milyen filmeket nézett Oszama bin Laden.
Makro / Külgazdaság Ebből káosz lehet: egymásnak esik Amerika és Szaúd-Arábia?
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 29. 07:38
Barack Obama amerikai elnök veszélyes precedensnek nevezte szerdán azt, hogy a kongresszus mindkét háza leszavazta elnöki vétóját, amellyel megpróbálta megakadályozni, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozatainak hozzátartozói perelhessék a támadásokért szerintük felelős Szaúd-Arábiát. Szaúd-Arábia korábban 750 milliárd dollárnyi amerikai államkötvény eladásával fenyegetőzött erre az esetre.
Makro / Külgazdaság Ma 15 éve alapjaiban változott meg az egész világ - élet szeptember 11. után
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 11. 10:45
Nem nagyon van olyan ember, aki nem emlékszik arra, hogy hol volt mikor becsapódtak a repülőgépek az ikertornyokba. Tizenöt éve volt minden idők egyik legsúlyosabb terrortámadása. Bár az akkor összeomló World Trade Center nyomait már csak a Ground Zero emlékmű őrzi, ezek az események alapvetően alakították át a világ és Amerika hozzáállását a terrorizmushoz.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG