<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tablazat.hu
KKV Meg kéne fogni a kuncsaftokat, de csak sírnak a hazai cégek
Privátbankár.hu | 2014. július 9. 20:25
A magyar ipari cégek nem helyeznek kellő hangsúlyt az árajánlataikra, mint ahogyan vevőik utánkövetésére sem. Bár sok cég panaszkodik arról, hogy az egyre szorosabb piaci versenyben szinte alig tud vevőt szerezni, a probléma nem mindig kívülről érkezik. Jellemző, hogy nem tesznek meg plusz lépéseket azért, hogy az egyszerű érdeklődőből visszatérő vásárlót generáljanak. Ezzel szemben a nyugati cégek jóval előremutatóbb hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot.
KKV Nem jó kifogás - igenis sokat neteznek a magyar cégek
Privátbankár.hu | 2014. június 6. 17:00
A hazai cégek közötti online kereskedelem öt évvel van lemaradva a nyugati országokhoz képest. Míg Nyugat-Európában az ipari beszállítók közel 75 százaléka elérhetővé tesz részletes információkat a keresett termékről weboldalán, addig hazánkban ez az arány csupán 29 százalék. Ez a különbség leginkább annak köszönhető, hogy a magyar ipari cégek még mindig abból a meggyőződésből indulnak ki, hogy vevőik nem használják az internetet, ami már rég nem igaz.
KKV Hogy kell jó árajánlatot adni? 8 tipp, hogy az érdeklődőből vevő legyen
Privátbankár.hu | 2014. április 4. 16:20
A cégek több mint harmada olyan hibákon csúszik el, amelyek elhanyagolható mennyiségű befektetett energiával elkerülhetők lennének. Hogy felhívja a figyelmet a beszerzők ajánlatkérésére adott megfelelő válaszok fontosságára, a Tablazat.hu összeállította a leggyakoribb, beszállítók által elkövetett hibákat.
KKV Használhatatlan magyar honlapok - így csinálhat olcsón, jobbat
Privátbankár.hu | 2014. március 14. 19:10
A magyar vállalkozások nagy része azért esik el komoly megrendelésektől, mert nem elérhetők termékeinek adatai. Míg Nyugat-Európában a szükséges információk az esetek 60 százalékában megtalálhatók a cégek honlapján, addig Magyarországon ez az arány csupán 12-15 százalék körül mozog – állapította meg a Tablazat.hu beszerzési szakportál.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG