<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Teljesítés
Makro / Külgazdaság Hasít az ipar, de a nemzetközi környezet még bekavarhat
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 6. 10:11
Minden várakozást felülmúlva, 12 százalékkal nőtt az ipari termelés júliusban. A bővüléshez a feldolgozóipar teljesítménye is hozzájárult.
Vállalat Futhatunk a pénzünk után: hol van a legtöbb renitens az országban?
Privátbankár.hu | 2018. december 8. 18:01
Jó hír, hogy javult a fizetési hajlandóság Magyarországon az elmúlt hónapokban. Az iparágakat tekintve is látható a kedvező folyamat, ám voltak renitensek: a krónikusan rosszul teljesítő építőipar idén sem javított.
Adó Változik a számlázás, minden céget érint: mégsem kell kapkodni?
Privátbankár.hu | 2014. június 18. 11:40
Az időszaki elszámolású ügyleteknél változik a szabályozás: a teljesítés időpontja kötelezően az elszámolási időszak utolsó napja lesz. Már júliustól alkalmazni kellett volna az új szabályokat, de egy módosító javaslat 2015-re tolná ki a határidőt.
KKV Magyar cégek: csökkenő bizalom, növekvő fizetési határidők
Privátbankár.hu | 2012. november 27. 11:10
A hazai kkv vezetők körében végzett reprezentatív K&H kkv bizalmi index felmérés legutóbbi eredménye azt mutatja, hogy egyre hosszabb a vevői számlák kifizetésének határideje, amit tovább romló várakozások kísérnek. Ezzel párhuzamosan a szállítói számlák jelenlegi és várt teljesítési ideje is növekszik, a gazdasági válság következtében romló likviditás így cégről cégre terjedve rontja tovább a kilátásokat.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos