<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tirol
Makro / Külgazdaság Itt valószínűleg mindenki fertőzött – interjú egy tiroli völgyben ragadt magyarral
Wéber Balázs | 2020. március 19. 20:01
Jól érzi magát, de egyelőre nem jöhet haza az a magyar, aki egy tiroli karanténban rekedt. A férfi, aki anonimitást kért, a Privátbankár.hu-nak adott interjúban azt mondta: a településen valószínűleg mindenki fertőzött. Beszélt arról is, hogy az ott ragadt emberek nehezen viselik a bizonytalanságot, az orvosok pedig csak a súlyos betegeket látogatják.
Karrier Negyedével több magyar dolgozik Ausztriában, mint egy éve
Eidenpenz József | 2013. április 18. 17:26
Újabb és újabb csúcsokat döntöget az Ausztriában foglalkoztatott magyar dolgozók száma. Nem csak a határszél mellett él a jelenség. Most 237 fővel többet mutatott ki a statisztika - a román, lengyel és szlovén munkavállalók száma még ennél is jobban nőtt.
Karrier Itt az új rekord, soha nem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában
Eidenpenz József | 2013. február 19. 06:05
Januárban majdnem 54 ezer fővel megdöntötte a nyári történelmi rekordot az Ausztriában foglalkoztatott magyar állampolgárok száma, ez 1602 fős növekedés egy hónap alatt. A többi környező volt szocialista országból is jöttek, de egyikből sem ilyen sokan. Ezzel most először leköröztük a törököket is, csak a németek és a volt Jugoszlávia van még előttünk.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG