Hirdetés

A nap képe: mutatjuk, kikkel bratyizott Orbán Viktor Brüsszelben

2019. március 22., 12:15

A magyar kormányfő a szlovák és a cseh kormányfővel csevegett az EU-csúcs mai ülése előtt.

 A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott csoportképen Orbán Viktor miniszterelnök (j3), Andrej Babis cseh (j2) és Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök (j) az EU-csúcs második napján, Brüsszelben 2019. március 22-én. Az előtérben és Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Orbán Viktor, Andrej Babis cseh miniszterelnök (szemben) és Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök (jobbra). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A diskurzus a kép tanúsága szerint jó hangulatú volt. Orbán Viktort ismerve jó eséllyel szóba került a tegnap esti szlovák-magyar Eb-selejtező is, amelyen a magyar válogatott 2:0-ra kikapott.

Azt persze nem tudjuk, hogy a magyar kormányfő ezt a vereséget is próbálta-e megmagyarázni - mondván, valójában ki akartunk kapni.

Hirdetés

A Fidesz-Néppárt balhé hátteréről itt tájékozódhatnak, de ha az FC Barcelona futurisztikus jövőprojektjei jobban érdeklik, akkor azt itt olvashatják el.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

A Trianon-képünket is kiegészítheti a digitalizáció

A Trianon-képünket is kiegészítheti a digitalizáció

Elképzelhető, hogy a big data által kínált komplex technológiai környezet lesz az, mely lehetőséget kínál a magyar történettudomány számára, hogy a jelenlegi, a politika és diplomáciatörténeti narratívát előtérbe helyező kanonizált Trianon-kép mellé odahelyezzünk kiegészítésül egy másik, főleg a gazdaságra fókuszáló megközelítést is.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?