Adomány
Személyes pénzügyek Ez a legfontosabb, amiről nem szabad megfeledkezni a karácsonyi nagybevásárlásnál
Privátbankár.hu | 2017. november 20. 13:41
2017-ben ismét megszervezi hagyományos Karácsonyi Adománygyűjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület a CIB Bank főtámogatásával. Három napon keresztül, november 24-én, 25-én és 26-án várják a lakosság élelmiszeradományait országszerte közel 120 település majd 200 áruházában. A CIB Bank önkénteseivel is részt vesz az akcióban, melyhez az idei évben is csatlakoztak a Centrál Színház művészei.
Makro / Külgazdaság A Nap Száma: ekkora adományt még nem adtak jótékony célra
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 16. 07:58
Hatalmas összeget adott tovább Bill Gates, épp csak azt nem tudni, kinek.
Makro / Külgazdaság Újabb uniós segély: ennyi pénzt küldünk a szíriaiaknak
Privátbankár.hu | 2016. február 4. 16:43
A londoni Szíria-konferencián bő hárommilliárd euró támogatást szavaztak meg.
Vásárló Végre megtudhatjuk, mi lett az adónk 1 százalékával
Privátbankár.hu | 2015. január 14. 12:48
Az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének javaslata alapján bárki rendelkezhet arról, hogy a kedvezményezett számára feltünteti-e postai vagy elektronikus levelezési elérhetőségét, amikor felajánlja adója 1 százalékát.
Makro / Külgazdaság Egy vödör jeges víz vagy jótékonyság? Nem is olyan könnyű adományozni
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 12. 16:21
Az Ice Bucket Challenge felhívta a figyelmet a jótékonykodásra, de adományozni nem is olyan könnyű. Míg Magyarországon nem jellemző a rendszeres adományozás, mégis kialakult egy szűk réteg, akiknek egyre természetesebb a társadalmi felelősségvállalás. Amerikában már másik problémával néznek szembe: ott van egy réteg, akik rendszeresen adományoznak, de több szakértelem kellene hozzá.
Vásárló Segítség a gyermekeknek: megmutatjuk, mit ér egy kattintás!
Privátbankár.hu | 2013. július 25. 13:09
Olvasóinknak köszönhetően több mint százezer forintot adományozhattunk jótékony célra. Most megmutatjuk, kiknek segített a Privátbankár és olvasóközönsége. 1. rész.
Adó Egyre keményebben adóztatják a munkát - nálunk a járulékok túl magasak
Privátbankár.hu | 2013. április 25. 14:34
Magyarország szja-rendszere európai viszonylatban kedvezőnek mondható, a társadalombiztosítási járulékok viszont kifejezetten magasnak számítanak - állítják a PwC Magyarország szakértői.
KKV Negyedmilliárdos adomány egy állami cégtől a Fradinak
Privátbankár.hu | 2012. november 8. 11:33
Nagy közpénz, kis foci: az állam 5 milliárdért vásárolta vissza az FTC stadionját, ennek a duplájából akar új arénát építeni, de addig is további közpénzeket csepegtet a csapatnak.
Személyes pénzügyek Dönteni kell a magánnyugdíjpénztári tagoknak - 0 forint a minimum tagdíj az ING-nél
Privátbankár.hu | 2012. március 28. 09:25
Az ING Nyugdíjpénztár igazgatótanácsa 0 forintos magánnyugdíjpénztári minimum-tagdíjról döntött, viszont azt javasolják, hogy havi 4-8 ezer forintot fizessenek be a tagok. A pénztár fennmaradásához fejenként 4 ezer forintos adományt javasolnak a jövő évre.
Személyes pénzügyek Hogyan lesz nekünk nyugdíjunk? Sötétben tapogatózunk csupán
Zsiborás Gergő | 2012. március 22. 06:13
Kevesebb mint 10 nap múlva a magánpénztári tagoknak újra dönteniük kell - de fogódzót nem nagyon kapnak sem az államtól, és a kasszák sem kapkodtak. 100 ezer tag maradt a magánnyugdíjpénztáraknál, de nemcsak az ő nyugdíjuk kérdéses. Sehol sincsenek még az egyéni számlák, a nyugdíjrendszerből pedig kikerült 3000 milliárd forint.
Személyes pénzügyek 5000 forintos tagdíjat és adományt is vár az OTP magánpénztára
Zsiborás Gergő | 2012. március 13. 11:10
Honlapján hívja fel a figyelmet arra az OTP Magánnyugdíjpénztár, hogy a nemrég megtartott közgyűlés döntése értelmében, milyen tagdíjszabályokat határozott meg a pénztár.
Személyes pénzügyek Az ING pénztára 4000 forint adományt kér a tagoktól jövőre
Privátbankár.hu | 2012. március 8. 13:00
Az ING Nyugdíjpénztár számításai szerint 2013-ban tagjaiknak 500 forintos tagdíj mellett 4-8000 forint közötti tagdíjbefizetést kellene vállalniuk a vagyon érdemi gyarapításához. A pénztár a következő közgyűlésen dönt a pontos összegekről, céljuk, hogy fennmaradjanak.
Személyes pénzügyek A fennmaradásért adományokat is hajlandóak fizetni a pénztártagok
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 14:45
Kedvezően fogadták a pénztártagok a Stabilitás Pénztárszövetség javaslatát a működési célú adomány bevezetésével kapcsolatban. A felmérés szerint a maradó tagok közel háromnegyede továbbra is kitart korábbi döntése mellett, és nem tervezi a visszalépést az állami nyugdíjrendszerbe.
Személyes pénzügyek Küzdenek a magánnyugdíjpénztárak: a dacnak ára van, csak legyen, aki fizeti
Zsiborás Gergő | 2012. február 22. 06:13
A magánpénztárak továbbra sem kapták meg a KEHI-vizsgálat eredményét, úgy tudjuk feljelentés sem született a pénztári vezetők ellen. A magánkasszák két héten belül bejelenthetik, hogy milyen formában működnek tovább, ha egyáltalán fenn akarnak maradni, a tagoknak így egy hónapja lesz még gondolkozni a maradáson. A tagság elszántnak tűnik, de a "dacnak" ára van. Mennyi - és mire mennek majd el ezek a pénzek?
Személyes pénzügyek Haldokló magánpénztárak: teljes a szabályozási káosz
Zsiborás Gergő | 2012. február 20. 15:44
A Stabilitás Pénztárszövetség egy kérdőív kitöltésével méri fel, milyen lehetőségei vannak a magánnyugdíjpénztárak hosszú távú fenntartásának - erre ugyanis törvényi lehetőség van, de még több anyagi áldozatot követel a tagoktól, miközben az állam a tb rendszer kapuit újra szélesre tárta.
Karrier 7,55 millió dollárt ad Soros egy magyar iskolának
Privátbankár.hu | 2011. november 4. 13:02
Soros György 7,55 millió dollár adománnyal támogatja a CEU Business School újonnan alapított Vállalkozási és Innovációs Intézetét.
hírlevél
depositphotos

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.