Antenna Hungária
Vállalat Immár tény: megszerezte a Hungaro DigiTel többségét a 4iG
Privátbankár.hu | 2021. június 1. 19:14
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyását követően lezárult az a többlépcsős folyamat, melynek eredményeként a 4iG Nyrt. közvetett módon 75 százalékos többségi tulajdont szerzett a Hungaro DigiTel (HDT) Kft.-ben, a régió egyik meghatározó műholdas távközlési szolgáltatójában. A tranzakciósorozat korábbi bejelentéseinek megfelelően az Antenna Hungária Zrt. tulajdonrésze 25 százalékra csökkent a céltársaságban, az Alpac Capital kezelésébe tartozó a Bartolomeu Investments Kft. pedig apportálja portfoliócége, a Portuguese Telecommunication Investments Kft. 100 százalékos üzletrészét a 4iG Nyrt.-be. Az apport ellenértékét a vállalat zártkörű ázsiós alaptőkeemelés keretében, új részvények kibocsátásával egyenlíti ki, melynek részleteit is nyilvánosságra hozta a 4iG Nyrt. a mai bejelentést követően.
Részvény / Deviza / Áru Megjött a nagy bejelentés, ami miatt dekkoltak a 4iG-részvények (frissítés)
Csabai Károly | 2020. augusztus 17. 13:01
Eszerint az állam és a magánszektor együttműködésével 2024-ben startol az első magyar kereskedelmi műhold. Erre alapította meg a Jászai Gellért többségi tulajdonában lévő és általa igazgatott 4iG Informatikai Nyrt. az Antenna Hungáriával és egy New Space Industries Zrt. nevű céggel közösen a CarpathiaSat Magyar Űrtávközlési Zrt.-t. Ez volt az a nagy horderejű bejelentés, amely miatt ma felfüggesztették a 4iG részvényeinek tőzsdei kereskedését.
Vállalat Ezúttal Mikulás zacskókkal érkezett a pénz a médiakirályhoz
Székely Sarolta | 2020. február 21. 16:06
Egyedüli induló volt az eljáráson az Antenna Hungária, így ő nyerte el a jogot, hogy kicsit területén kívüli munkát elnyerve, megrendezhesse a NISZ Zrt. Mikulás és évzáró dolgozói ünnepségét. A cég azonban nem volt szakavatott segítség nélkül, lényegében minden munkát kiszervezett alvállalkozónak.
Vállalatok Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25 százalékát
Privátbankár.hu | 2019. október 31. 16:15
A PPF Csoport eladta a magyarországi Telenor cégek, a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate 25 százalékát az Antenna Hungáriának.
Vállalat Mindjárt bejelenthetik, hogy az állam beszállt a Telenorba
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 20. 09:53
Napok, legfeljebb hetek kérdése ez a HWSW értesülései szerint.
Vállalat A kormány kinézte magának a Telenort? Már tárgyalásokról pletykálnak
Privátbankár.hu | 2019. július 16. 10:12
Régóta szeretne állami mobilszolgáltatót a kormány, de a saját cég alapításába egyszer már beletört a bicskájuk. Most felröppent egy pletyka arról, hogy már tárgyalnak is a Telenorral a tulajdonszerzésről - a cég nem kommentál.
Vállalat Rábólintott a hatóság: ez már az államé lehet
Privátbankár.hu | 2016. január 26. 15:29
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Liga TV Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mobil közvetítési szolgáltatási üzletága (üzletág) az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. (AH) részévé váljon.
Vásárló Tízmilliárdos munkát adott "magának" az MVM Net igazgatósági elnöke?
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 12. 08:58
Az MVM Net Zrt. igazgatósági elnöke irányítja az Antenna Hungária Zrt. távközlési üzletágát - azt, amelyik közel 13 milliárdért kiépíti az MVM Net megrendelése alapján a kormányzati mobilhálózatot - írja a Népszabadság.
Részvény / Deviza / Áru A tőzsde a felhőbe költözik – a BÉT negyed százada 4.
Fellegi Tamás | 2015. június 20. 10:57
Jött az ezredforduló, egyrészt a 4 éves, összeomlásokkal tarkított hossz utolsó etapjával, másrészt a tőzsdeterem végnapjával. A brókercégeknél még egy darabig tovább éltek kis tőzsdetermek, befektetői klubok – majd maradt a felhő. De hátra volt még a tőzsdének egy fényes, nagy felívelése.
Vásárló Megerősítették: Fizetőssé tennék az RTL Klubot és a TV2-t is
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 11. 13:35
A két legnagyobb országos kereskedelmi televízió januártól fizetőssé tenné a tartalmait, ami nem tetszik sem a kábelszolgáltatóknak, sem a kormányzatnak – írja a Napi Gazdaság. Ez a kábeles előfizetési díjak emelkedésével járhat. A pontos részleteknek legkésőbb december 1-ig kell kiderülniük.
KKV Miért nem államosítás az államosítás? A miniszter elmagyarázza
Privátbankár.hu | 2014. július 19. 12:56
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szerint a kormány nem államosít, hanem stratégiai ágazatokban növeli az állami szerepvállalást.
KKV 56 milliárdért vett vissza egy céget az állam
Privátbankár.hu | 2014. május 28. 08:43
Péntektől újra állami tulajdonban lesz az Antenna Hungária Zrt.
KKV Megveszi az állam az Antenna Hungáriát
Privátbankár.hu | 2014. március 26. 18:03
Az állam visszavásárolja az Antenna Hungária műsorszóró vállalatot francia tulajdonosától.
Vásárló Csütörtökön ebéd után véget ér egy korszak a televíziózásban
Privátbankár.hu | 2013. október 30. 14:04
2013. október 31-én, csütörtökön 12.30-kor Magyarország egész területén leáll a földfelszíni analóg televíziós műsorszórás. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az elmúlt egy évben több mint 135 ezer szociálisan rászoruló család háztartásában szerelte be a digitális adások vételéhez szükséges eszközöket.
Vásárló Új korszak kezdődik a tévézésben! Dobhatjuk ki az antennát?
Privátbankár.hu | 2013. július 30. 15:21
A hónap utolsó napján, az első ütemben az ország jelentős részén kapcsolják le az analóg televíziós műsorszórást. A most nem érintett területen élőknek sincs már sok idejük az átállásra, mert október végén, a második ütemben végleg megszűnik a hagyományos vételi lehetőség.
KKV Az állam teheti rá a kezét az Antenna Hungáriára
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 07:20
Piacra kerül az Antenna Hungária Zrt., miután a műsorterjesztő cég jelenlegi tulajdonosa, a francia TDF világszerte megválik érdekeltségeitől - írja a Napi Gazdaság keddi számában.
Vásárló Több lesz az ingyenes tévécsatorna
Privátbankár.hu | 2013. március 11. 12:09
A digitális átállás után az eddiginél több televíziós csatornát foghatnak ingyenesen azok a háztartások, amelyeknek nincs előfizetésük - mondta Belénessy Csaba, az átállás témájában rendezendő konferencia szakmai vezetője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Vásárló Átverés a MinDigTV reklámja - 30 milliós bírság az Antenna Hungáriának
Privátbankár.hu | 2013. február 7. 12:37
Megtévesztő reklám miatt bírságolta meg a műsorszolgáltatót a GVH. Fontos részletek maradtak ki a tájékoztatásból.
Karrier Piller András lett az Antenna Hungária új vezérigazgatója
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 30. 12:34
Piller András 43 éves közgazdász, szerteágazó szakmai tapasztalattal rendelkezik a távközlés és média különböző területein.
Vásárló Már kétszer annyian nézik az ingyen tévét
Privátbankár.hu | 2012. május 23. 12:30
A digitális földfelszíni televízió volt a leggyorsabban bővülő platform 2011-ben, az idén májusban már több mint 300 000 háztartás használja az ingyenes MinDig TV szolgáltatást, kétszer annyi, mint egy évvel korábban - mondta Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Friss
hírlevél
depositphotos