Becsei András
Pénzügyi szektor Szerepcsere a Magyar Bankszövetség élén
Privátbankár.hu | 2020. május 22. 13:04
A mai tisztújító ülésen 2023-ig kapott megbízatást Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója. Az eddigi elnök, Becsei András, az OTP Jelzálogbank Nyrt. vezérigazgatója alelnökként tevékenykedik tovább. 
Makro / Külgazdaság A bankok ígérik, márciustól 5 másodpercen belül átér az átutalás
Csabai Károly | 2020. január 22. 10:48
Ezt állítja a Magyar Bankszövetség főtitkára, arra alapozva, hogy szerinte valamennyi szolgáltató felkészült, a tesztelések alapján sikeres indulásra számítanak, minden klíringtag küldeni és fogadni is tud majd. Új folyószámla-csomagokra és innovációkra is lehet számítani a bankok részéről.
Pénzügyi szektor Jöjjön az újabb adóamnesztia?
Csabai Károly | 2019. október 7. 15:32
Ezt javasolja Becsei András, annak érdekében, hogy visszacsatornázzák a pénzeket a hazai gazdaságba. Lapunknak adott interjújában a Magyar Bankszövetség elnöke ismertette a 22 pontos digitalizációs csomagjukat, amelyben egyebek mellett szerepel, hogy a személyi kölcsönök mellett a jelzáloghitelekre is lehessen elektronikusan megkötni a szerződést, valamint, hogy az ingatlan értékéhez képest viszonylag alacsony összegű hiteleknél mellőzzék a közjegyzői okiratot.
Karrier Új elnöke van a Magyar Bankszövetségnek
Privátbankár.hu | 2019. július 1. 17:05
Miután az előző elnök az MNB alelnöke lett, új vezetőt választott a Magyar Bankszövetség.
Pénzügyi szektor Csodavárás helyett javaslatok: min változtatna a Bankszövetség?
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 15:00
Meghosszabbítanák a jelenlegi állami kamattámogatási periódust, és fokozatosan közelítenének a piaci kamatokhoz. A Bankszövetség új alelnöke a Privátbankár.hu-nak adott interjúban arról is beszélt, miért kellene a jelenlegi 25 ezer ingatlan dupláját megvennie a Nemzeti Eszközkezelőnek. Videóinterjú
Pénzügyi szektor Megvan az OTP Jelzálogbank új vezetése
Privátbankár.hu | 2014. április 25. 13:38
Becsei András lett az OTP Jelzálogbank Zrt. vezérigazgatója, Kovács Antal pedig az igazgatóság elnöke - közölte az OTP Jelzálogbank Zrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Pénzügyi szektor 200 ezer lakást mégsem vettünk meg - ki segíthet, hogy elköltözzünk?
Füstös Móni | 2013. november 27. 11:45
A lakáscélú hitelezés újbóli beindítása fontos célja a bankszektornak. Az utóbbi időben 200 ezren halasztották el lakásvásárlásaikat, amely hosszútávon súlyos szociálpolitikai problémákhoz vezethet. Hogyan lehetne a lakosságot segíteni abban, hogy könnyebben lakáshoz jussanak? Úgy tűnik, az állam nélkül nem megy.
Friss
hírlevél