<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt
Részvény / Deviza / Áru Jönnek a szit-lovagok: átalakul Schmidt Máriáék cége
Privátbankár.hu | 2018. december 27. 14:17
Néhány napon belül tényleg SZIT-té válik a BIF.
Részvény / Deviza / Áru Jól járhatnak a tőzsdei befektetők: osztalékpapírnak szánják a BIF részvényeit
Privátbankár.hu | 2017. december 8. 14:40
Miközben a tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő, hasznosító társaságoknak - közöttük a BIF Nyrt-nek is - jelentős adóelőnye származik abból, hogy szabályozott ingatlanbefektetési társasággá (SZIT) alakul, a formaváltás a magánbefektetők számára is magasabb osztalékfizetéssel járhat. A tőzsdei társaságok előnye a hagyományos ingatlanbefektetési formákkal – ingatlanalapokkal – szemben, hogy likviditásukat nem saját maguk, hanem a tőzsdei jelenlét biztosítja, tehát portfóliójukban nem szükséges alacsony kamatozású eszközöket – például Államkötvényeket – tartaniuk. Így akár évi 5-10 százalékos hozamot is elérhetnek.
Részvény / Deviza / Áru Újabb csavar Schmidt Máriáék cégénél - vége a felfüggesztésnek
Gáspár András | 2017. május 17. 11:36
Leadta megkésett éves jelentését a BIF, így visszaengedték a tőzsdére - az új számok alapján viszont meg kellett emelniük a korábbi vételi ajánlat összegét, ami így már milliárdos hasznot hozhat a tökéletes időzítéssel megjelent titokzatos svájci befektetőnek, ami mögött magyarokat sejtenek.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG