Csarnok
Ingatlan Számolatlanul öntik a raktárakat a magyar piacra 
Mester Nándor | 2023. október 20. 15:01
Meg is lett a következménye, nagyon felszökött a kihasználatlanság. Főleg Budapest környékén zajlanak nagyobb beruházások, de feljövőben van Debrecen, Kecskemét és Miskolc is.
Vállalat Új csarnokot épít egy magyar cég Körösladányban 
Privátbankár.hu | 2022. február 12. 17:22
Csaknem 210 millió forintos támogatásból építhet új csarnokot és szerezhet be gépeket a hulladékfeldolgozással, valamint bérraktározással foglalkozó, körösladányi székhelyű Polyter-Mix Kft.
Ingatlan Új királyok születtek a járványban, ők a logisztikusok 
Mester Nándor | 2021. február 14. 18:10
Akkora a kereslet a sokat tudó raktárosokra és logisztikusokra, mint még soha. Egyértelmű, hogy a járvány áll e mögött, az e-kereskedelem ugyanis annyira megdobta a korszerű raktározásban jártas szakemberek keresletét, hogy azokból már-már hiány van. A raktárak és logisztikai központok közben gombamód nőnek ki a földből Magyarországon is, a fejlesztők ráéreztek a keresletre.
Ingatlan Versenyképesek lehetnénk, mégis halott a hazai raktárpiac  
Privátbankár.hu | 2014. május 19. 19:28
Egy felmérés szerint a logisztikai és ipari létesítmények iránti kereslet Európa-szerte magas marad a következő három évben. A bérlők több óriás raktárra tartanak igényt, de a költségcsökkentés továbbra is fontos cél marad. Bár nálunk a bérleti díjak alacsonyak, a fellendülés mégis várat magára.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG