Fidel Castro
Makro / Külgazdaság Mégiscsak véget ér a Castro-korszak – jön a kubai Gorbacsov? 
Privátbankár.hu | 2016. december 1. 06:06
Még csak pár napja, hogy meghalt a a Kubát 50 éven át vezető Fidel Castro, és úgy tűnt, túl sok minden nem változik, hisz 2008 óta öccse, Raul kormányoz. Azonban ő sem mondható fiatalnak, 85 éves, és azt állítja, hogy második öt éves terminusa végén, 2018 februárjában visszavonul. Lássuk az utódot.
Makro / Külgazdaság Meghalt a karizmatikus diktátor – 100 élete volt 
Fellegi Tamás | 2016. november 28. 06:04
Senki nem él örökké, még Fidel Castro sem, pedig ő aztán halhatatlannak, vagy inkább elpusztíthatatlannak tűnt. Számtalanszor megsebesült, számtalan merényletet élt túl, és közben a világ leghosszabban regnáló tényleges vezetője lett. Halálával a Castro-korszak még nem ért véget Kubában, hisz öccse viszi tovább az országot.
Makro / Külgazdaság Új szövetségese van Amerikának? Obama történelmet írt 
Privátbankár.hu | 2016. március 22. 12:35
Március 25-én a Rolling Stones ingyenes koncertet ad Havannában, de még így is Obama kubai látogatása a legnagyobb szám.
Makro / Külgazdaság Észak-Korea hidrogénbombával fenyegetőzik - ki fogja megállítani? 
Fellegi Tamás | 2016. január 7. 06:04
Észak-Korea bejelentette, hogy hidrogénbombát robbantott. Az észlelt jelek alapján valószínűtlen, hogy tényleg az lett volna, de tény, hogy idővel úgyis kifejlesztik, és immár korlátlanul zsarolhatják a világot. Mit tehet a világ az ilyen esetek kezelésében, megelőzésében?
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG